Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Ανακοίνωση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2017

Κατόπιν αποφάσεως του Δ.Σ. της Α΄.Ε.Σ.Α.Ξ. το Πανελλήνιο πρωτάθλημα του 2017 δεν θα πραγματοποιηθεί .

Θυμίζουμε ότι η υποχρέωση για όλους τους συλλόγους της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. να ετοιμάσουν τον σχετικό φάκελο και να τον αποστείλουν στην Ομοσπονδία μας για την αθλητική τους αναγνώριση ήταν γνωστή από τις 21/2/2017. Δυστυχώς σε πρώτη φάση ανταποκρίθηκαν μόλις επτά σύλλογοι στην προθεσμία που είχε τεθεί. Ελπίζουμε στην συνέχειανα ακολουθήσουν και άλλοι.

Η αθλητική δύναμη των επτά ( 7 ) συλλόγων Καβάλας , Σύρου, Κουρούτας , Αίγινας ,Κυπαρισσίας , Λάρισας και Π.Σ.Α.Ξ. που ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της Ομοσπονδίας και κατέθεσαν τα δικαιολογητικά τους προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία της αθλητικής τους αναγνώρισης ,δεν επαρκούν για να γίνει ένα επιτυχημένο και αξιόπιστο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Για αυτό το λόγο και για να μην υπάρξει αθλητική αδράνεια το καλοκαίρι που έρχεται το Συμβούλιο της Α΄.Ε.Σ.Α.Ξ. αποφάσισε για φέτος να αναθέσει την διοργάνωση αγώνων κατηγορίας OPEN στους επτά συλλόγους που πληρούν τις προϋποθέσεις και ανταποκρίθηκαν στις υποχρεώσεις τους απέναντι στην Ένωση και την Ομοσπονδία.

Εφεξής όλες οι αθλητικές διοργανώσεις του Beach-Racket θα πραγματοποιούνται όπως προβλέπονται στο καταστατικό της Ένωσης, σύμφωνα με τα όσα ορίζει η Ομοσπονδία μας και με βάση τα όσα επιτάσσει ο αθλητικός νόμος. Σύντομα θα ανακοινωθεί και η σχετική προκήρυξη.

Όλοι οι αγώνες OPEN που θα διοργανωθούν το 2017 θα τελούνται υπό την εποπτεία της Α΄.Ε.Σ.Α.Ξ. και την ευθύνη της διοργάνωσης θα την έχουν οιδιοργανωτές σύλλογοι.

Για το Δ.Σ. της Α΄.Ε.Σ.Α.Ξ.

Πρόεδρος: Γεώργιος Κοσμάς

Γενική Γραμματέας: Θεοφανία Μαρκουλίνου