Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Δελτίο τύπου για την εκδήλωση στη Φιλοθέη

Την Κυριακή στις 9 Απριλίου 2017, στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Φιλοθέης, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκδήλωση του BEACH-RACKET, που συνδιοργάνωσαν με επιτυχία η Η΄ Ένωση Ομίλων Αντισφαίρισης με την Α΄ Ένωση Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.).

Σκοπός την εκδήλωσης αυτής ήταν, να γίνει μια λεπτομερής παρουσίαση του νέου υπό αναγνώριση αθλήματος της Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας σε όλους τους συλλόγους της Ή Ένωσης, με στόχο την καλλιέργεια και την ανάπτυξη του αθλήματος της Ξυλορακέτας στους ομίλους της περιφέρειας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα θερμό καλωσόρισμα από τον Έφορο αγωνιστικού του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Φιλοθέης, κ. Αλέξη Ζητρίδη, ο οποίος εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Ο.Α. Φιλοθέης χαιρέτησε την εκδήλωση που φιλοξενήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου.

Τον λόγο πήρε στην συνέχεια ο Πρόεδρος της Η΄ Ένωσης κ. Βαγγέλης Πετρόχειλος, ο οποίος με την σειρά καλωσόρισε τους παριστάμενους και εξήγησε τους λόγους που γίνεται αυτή η εκδήλωση.

Ο Πρόεδρος της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. κ. Γιώργος Κοσμάς μιλώντας στην συνέχεια ευχαρίστησε τον Όμιλο της Φιλοθέης για την ζεστή φιλοξενία του Beach- Racket στις υπερσύχρονες εγκαταστάσεις του και αφού έκανε μια σύντομη αναφορά στην γέννηση του αθλήματος της Ξυλορακέτας στην Ελλάδα, τον εναγκαλισμό του αθλήματος από την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) η οποία με την αμέριστη, καταλυτική και ουσιαστική υποστήριξή της από την πρώτη στιγμή, φροντίζει για την καλλιέργεια, αναγνώριση και ανάπτυξή του, έκλεισε δε τον χαιρετισμό του παραδίδοντας μια αναμνηστική πλακέτα εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. στον όμιλο της Φιλοθέης ως δείγμα ευχαρίστησης, που παρέλαβε ο κ. Αλέξης Ζητρίδης.

Λίγο πριν αρχίσουν οι αγώνες επίδειξης, ο τεχνικός Διευθυντής της MOBICS A.E. κ. Βασίλης Τσέτσος προχώρησε σε μια τεχνική ανάλυση του καινοτόμου και αυτοματοποιημένου συστήματος βαθμολόγησης που εκπόνησε και κατασκεύασε η εταιρεία για το άθλημα.

Η συνέχεια περιελάμβανε αγώνες επίδειξης όλων των κατηγοριών του Πρωταθλήματος, από κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες, όπου σε αυτήν την διαδικασία ο Τεχνικός Σύμβουλος του Δ.Σ. της Α΄Ε.Σ.ΑΞ. κ. Κώστας Λυμπέρης εξήγησε στους παριστάμενους με πολύ κατατοπιστικό τρόπο τους βασικούς κανόνες του αθλήματος της Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας.

Η εκδήλωση διήρκεσε μιάμιση ώρα περίπου 12:00- 13:30 και οι προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών χειροκροτήθηκαν από όλους τους παρευρισκόμενους.

Το παρόν σε αυτήν την όμορφη εκδήλωση έδωσαν οι κ. Κώστας Γιακουμής μέλος του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. και έφορος της ΕΦΟΑ για το άθλημά μας, ο Έφορος αγωνιστικού της Η΄ Ένωσης κ. Κώστας Παπανικολάου, ο τεχνικός Διευθυντής της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Ιορδάνης Σγούρος και ο επίτιμος Πρόεδρος της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. κ. Γιάννης Τσώλης.

Στην εκδήλωση επίσης παρευρέθησαν επίσης ο Αντιπρόεδρος της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. κ. Διονύσης Τσαούσης , ο Πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Καβάλας Κώστας Βούλτσιος, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Λάρισας Βαγγέλης Κατσιούλας με την Ταμία του συλλόγου κ. Ελισάβετ Ηλιάδου και ο κ. Λεονάρδος Πρίντεζης έφορος αγωνιστικού της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.

Για την επιμέλεια του γηπέδου και τα καθήκοντα επιδιαιτητή από το Δ.Σ. της Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ. οι κκ Γιώργος Στεφανίδης και Γιάννης Γεωργιάδης φρόντισαν όλα να λειτουργήσουν στην εντέλεια.

Κλείνοντας η εκδήλωση της παρουσίασης ο Πρόεδρος της Α’Ε.Σ.Α.Ξ. κ. Γιώργος Κοσμάς ευχαρίστησε τους αθλητές και τις αθλήτριες που με την παρουσία τους βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση έκλεισε με ένα μπουφέ που προσέφερε η Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ. προς τιμή των καλεσμένων της, στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.