Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

                                            ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ                        

                                                                  ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ    

                                                                            Beach-Racket 2016

 

Το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach-Racket 2016 στις 10 & 11 Σεπτεμβρίου 2016 ολοκλήρωσε την μεγάλη του διαδρομή στην παραλία του Αη Λαγούδη στην Κυπαρισσία με την τέλεση των ημιτελικών και τελικών αγώνων για την ανάδειξη των πρωταθλητριών ομάδων για το 2016.

Οι  Πρωταθλητές των Ομίλων στις τρείς  κατηγορίες  μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες που πέρασαν στην ημιτελική φάση έδωσαν ένα δυναμικό παρόν στην όμορφη πόλη της Κυπαρισσίας με στόχο  μια από τις τρείς πρώτες θέσεις στα ημιτελικά  που θα εξασφάλιζε την παρουσία τους στα τελικά αλλά και την θέση τους στο βάθρο για  ένα μετάλλιο.

 

Στα ημιτελικά των μικτών δυάδων του Σαββάτου 10/9 η επικράτηση του ΜΑΛΤΕΖΗ και της ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ από τον σύλλογο του Ο.Ρ.Κ.Α.  με 531,97 πόντους έδειξε πως η συνέχεια θα είναι συναρπαστική. Οι δεύτεροι της κατηγορίας ΧΑΛΚΙΔΗΣ και ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ του Α.Ο.Ξ. Αίγινας με 515,15 και μόλις 6 πτώσειςέδειξαν πως είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν τον τίτλο. Στην τρίτη θέση των ημιτελικών  η ομάδα της του Α.Ο.Α.Ξ. Κυπαρισσίας με τους ΜΠΕΝΑΡΔΟ και ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ με 303,87 πόντους αφήνουν  έξω από τατελικά την ομάδα του Π.Σ.Α.Ξ. των  ΠΑΛHΟΚΩΣΤΑ και ΜΑΡΚΟΥΛΙΝΟΥ  για μόλις 7 πόντους .

 

Στα ημιτελικά των ανδρικών δυάδων υπήρξανε  ανατροπές. Οι πρωταθλητές του Νοτίου Ομίλου ΜΠΕΝΑΡΔΟΣ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ του Α.Ο.Α.Ξ. Κυπαρισσίας τερματίζουν πρώτοι στους ημιτελικούς  και παίρνουν το εισιτήριο για τους τελικούς με 412,62 πόντους με δεύτερους τους  ΜΠΟΤΣΗ και ΝΕΡΟΥΤΣΟ του Α.Ο.Ξ. Αίγινας με 407,41 πόντους και τρίτους τον  ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ και ΜΥΛΩΝΑ από τον Ο.Ρ.Κ.Α. να επιβεβαιώνουν την αξία τους περνώντας στα τελικά με 407,41 πόντους.

Στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος τερματίζουν οι ΤΑΓΙΟΣ και ΚΑΤΣΗΣ από τον Ο.Ρ.Κ.Α. και οι πρωταθλητές του κεντρικού ομίλου ΚΑΤΣΑΠΑΡΑΣ και ΧΑΛΚΊΔΗΣ από τον Α.Ο.Ξ. Αίγινας μακριά  από τον καλό τους εαυτό τερματίζουν στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος με 359,79 πόντους μένοντας εκτός τελικών.

 

Στα τελικά των μικτών δυάδων ύστερα από ένα παιχνίδι για σεμινάριο και με την πολύτιμη καθοδήγηση του εμπειρότερου  ίσως προπονητή Beach-Racket  Δημήτρη Αντωνόπουλου (PASARELLA)  ηομάδα του Ο.Ρ.Κ.Α. με την ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ και τον ΜΑΡΙΟ ΜΑΛΤΕΖΗ κατακτούν το πρώτοτους πρωτάθλημα κάνοντας πανελλήνιο ρεκόρ κατηγορίας   με   573,54 πόντους. Δεύτεροι θέση στο  Πρωτάθλημα για την ΡΟΥΔΑΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ και τον ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΛΚΙΔΗ  του Α.Ο.Ξ. Αίγινας με 555,21 πόντους στην καλύτερη τους εμφάνιση μέχρι τώρα. Η τρίτη  θέση του πρωταθλήματος ανήκει στην ομάδα του Α.Ο.Α.Ξ. Κυπαρισσίας   με την ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ και τον ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΕΝΑΡΔΟ  με 199,28 πόντους.

 

Στα τελικά των ανδρικών δυάδων η ομάδα του  Α.Ο.Ξ. Αίγινας για δεύτερησυνεχή χρονιά κατακτά το πρωτάθλημαστην δύσκολη και απαιτητικότερη  κατηγορία τωνανδρικών δυάδων με τους ΑΡΓΥΡΗ ΜΠΟΤΣΗ και ΑΡΓΥΡΗ ΝΕΡΟΥΤΣΟ που με μόλις 5 πτώσεις τις λιγότερες όλης της διοργάνωσης έφτασαν στους  463,58 πόντους και  ανέβηκαν στην υψηλότερη θέση του βάθρου. Οι πρωταθλητές του Νοτίου ομίλου ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ από τον Ο.Ρ.Κ.Α. με την ορθή καθοδήγησητου προπονητούτους ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ (PASARELLA) κατακτούν την δεύτερηθέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με 389,40 πόντους αποδεικνύοντας ότι συγκαταλέγονται στις κορυφαίες  δυάδες του πρωταθλήματος. Η Τρίτη θέση του πρωταθλήματος  όπως και πέρυσι έτσι  και φέτος την κατακτά η ομάδα του Α.Ο.Α.Ξ. Κυπαρισσίας με τους ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΕΝΑΡΔΟ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟ πιστοποιώντας για μια φορά ακόμα την σταθερήτους αξία στην κατηγορία.

 

Στους ημιτελικούς των ανδρικών τετράδων η ομάδα του Α.Ο.Ξ. Αίγινας με τους ΜΠΟΤΣΗ, ΝΕΡΟΥΤΣΟ, ΚΑΤΣΑΠΑΡΑ και ΧΑΛΚΙΔΗ  δείχνει αποφασισμένη να κατακτήσει  τον τίτλο του 2016  και τερματίζει πρώτη με 1078,12 πόντους. Στην δεύτερη θέση ικανή για όλα η ομάδα του Ο.Ρ.Κ.Α. με τους ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ, ΣΕΜΕΡΤΖΕΛΗ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ και ΜΥΛΩΝΑ με μόλις 36 πόντους λιγότερους 1041,66 (η καλύτερη τους επίδοση) περνάει στην τελική φάση ελπίζοντας στο καλύτερο. Η Τρίτη ομάδα που περνάει  στην τελική φάση είναι η τετράδα του ΝΑ.Ο.Γ.Α. με τους ΣΕΓΡΈΔΟ, ΣΤΕΒΗ, ΛΑΜΠΡΟΥ και ΤΖΑΒΑΡΑ που κάνουν χωρίς ιδιαίτερο κόπο 894,49 πόντους  απειλώντας τους  δεύτερους του Ο.Ρ.Κ.Α.

 

Στην τελική φάση της κατηγορία των ανδρικών τετράδων  και ύστερα από ένα συγκροτημένο  παιχνίδι η ομάδα του Α.Ο.Ξ. Αίγινας με τους ΑΡΓΥΡΗ ΜΠΟΤΣΗ, ΑΡΓΥΡΗ ΝΕΡΟΥΤΣΟ, ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΤΣΑΠΑΡΑ και ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΛΚΙΔΗ με σκορ 1021,59 τερματίζουν πρώτοι και  κατακτούν το πρώτο τους πρωτάθλημα καταχειροκροτούμενοι από την κατάμεστη εξέδρα. Δεύτερη η τετράδα του Ο.Ρ.Κ.Α. με τους ΚΩΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΤΗ, ΠΕΡΙΚΛΗ ΣΕΜΕΡΤΖΕΛΗ, ΓΙΩΡΓΟ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΑΝΝΗ ΜΥΛΩΝΑ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΟΡΟΧΛΙΑΔΗ(αναπλ.)  καταφέρνουν να κρεμάσουν στον λαιμό τους το ασημένιο μετάλλιο της δεύτερης θέσης του Πρωταθλήματος με 907,15 πόντους. Ο προπονητής τους ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ (PASARELLAS) κατάφερε να ανεβάσει την ομάδα τρείς θέσεις από την περυσινή χρονιά και σε αυτό του αξίζουν πολλά μπράβο όπως και στους παίκτες του  που στα ημιτελικά έκαναν και την καλύτερη επίδοσή τους. Η Τρίτη θέση του 6ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανήκει στην τετράδα του ΝΑ.Ο.Γ.Α. που  με την λιγότερη κόπωση όπως δείχνει το σκορ της, συγκρινόμενο με το σκορ του ημιτελικού της αγώνα που παραλίγο να κάνει και την έκπληξη.  884,28 πόντοι τελικό σκοργια την παλιά καραβάνα  τουBeach-Racket και  άξιο αρχηγό της ομάδας του ΝΑ.Ο.Γ.Α. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΕΓΡΕΔΟ που αποφεύγοντας αριστοτεχνικά όλες τις τρικλοποδιές που βάλανε στην ομάδα τουκατάφερε όχι μόνο να την κατεβάσει στην Κυπαρισσία αλλά και να διακριθεί με το χάλκινο μετάλλιο της τρίτηςθέσης.  Συμπαίκτες του ΣΕΓΡΕΔΟΥ οι ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΒΗΣ, ΝΙΚΟΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ και  ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΚΙΟΣ.

 

 ΝΕΑ ΡΕΚΟΡ ΠΟΝΤΩΝ 2016.

 

Μικτές δυάδες- ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ- ΜΑΛΤΕΖΗΣ    573,85      10/9/2016

( Κυπαρισσία).

 

Δυάδες Ανδρών- ΜΠΟΤΣΗΣ-ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ        480, 29       16/7/2016

( Πόρτο-Ράφτη).

 

Τετράδες Ανδρών ΜΠΟΤΣΗΣ – ΚΑΤΣΑΠΑΡΑΣ – ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΗΣ

1171,13   5/6/2016  (Πόρτο-Ράφτη).

 

 

Στα διαλλείματα των αγώνων έπαιξαν παίδες  από το φυτώριο των αθλητών του Α.Ο.Α.Ξ.Κ. και χειροκροτήθηκαν θερμά από όλους.

ΣΤΑΘΗΣ ΤΣΟΛΑΡΙΔΗΣ-ΝΙΚΟΣ ΦΑΪΦΕΡ-ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ- ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΤΕΝΑΣ έδειξαν πως το μέλλον τουBeach-Racket τους ανήκει.

 

Σε επίπεδο οργάνωσης  ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας (Α.Ο.Α.Ξ.Κ.) ξεπερνώντας κάθε προσδοκίακατάφερενα διοργανώσει την τελευταίααγωνιστική του 6ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2016 με τρόπο υποδειγματικό. Ο Α.Ο.Α.Ξ.Κ. με την μεγάλη του εμπειρία , την αγάπη του για το άθλημα , το ιδιαίτερο  ενδιαφέρον του για άριστους τελικούς , και την απίστευτη δουλειά που έκαναν όλα τα μέλη του Δ.Σ. κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό όλων με την άψογη διοργάνωση και φιλοξενία των αγώνων αλλά και των αθλητών και των  συνοδών τους.  ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΕΝΑΡΔΟΣ (Πρόεδρος) ΝΙΚΗ ΚΑΝΕΛΛΑΚΗ (Αντιπρόεδρος), ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (γενικός γραμματέας),  ΚΩΣΤΑΣ ΚΤΕΝΑΣ (ταμίας) και ΜΠΗΝΙΩΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ξεπέρασαν εαυτούς και προσέφεραν σε όλους κάτι μοναδικό.  

Ο αγωνιστικός χώρος του Α.Ο.Α.Ξ.Κ. πουδιεξήχθησαν οι τελικοί αγώνες σε συνδυασμό με τις μόνιμες εξέδρες είναι  ένα πραγματικό στολίδι στην παραλία του Αη Λαγούδη.  Το γήπεδο που στην παρούσα περίοδο είναι ότι καλύτερο υπάρχει για το Beach-Racket σε Πανελλαδικό επίπεδο  φτιάχτηκε με την οικονομική αρωγή του Δήμου Τριφυλίας  και την  προσωπική εργασία των μελών  του Α.Ο.Α.Ξ.Κ.  

 

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ, οοποίος παρακολούθησε με ενθουσιασμό τους τελικούςαγώνες του Πρωταθλήματος   με  την σύζυγο του κ. ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑ.

 

Μετά την λήξη των τελικών ο πρόεδρος του Α.Ο.Α.Ξ.Κ.  κ. ΜΠΕΝΑΡΔΟΣ ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ για τηνστήριξη του προς τον σύλλογο. Ο κ. ΜΠΕΝΑΡΔΟΣ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και όλους τους Αντιδημάρχους και  τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τριφυλίας για την προθυμία τους να συμπαρασταθούν και να συνεργαστούν με τον σύλλογο προκειμένου να στηθεί σωστά το πανέμορφο  γήπεδο και να πετύχουν οι τελικοί αγώνες του 6ου  Πρωταθλήματος.  Επίσης ο κ. ΜΠΕΝΑΡΔΟΣ ευχαρίστησε όλους τους επαγγελματίες –χορηγούς της τελικής διοργάνωσης που στήριξαν οικονομικά τον Α.Ο.Α.Ξ.Κ. σε αυτήν του την προσπάθεια καθώς επίσης τους συλλόγους και τους αθλητές που συμμετείχαν στους ημιτελικούς και τελικούς αγώνες.Τελειώνοντας την ομιλία του οΠρόεδρος του Α.Ο.Α.Ξ.Κ. κ. ΜΠΕΝΑΡΔΟΣ  ευχαρίστησετονΠρόεδρο της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. κ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΣΜΑ τονΓενικό Γραμματέα της  κ. ΚΩΣΤΑ ΒΑΡΔΑΚΗ καθώς και  όλα τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης  για την συμβολή τους στην διοργάνωση  και την  εμπιστοσύνη προς  τον Α.Ο.Α.Ξ.Κ.

 

Ο Πρόεδρος της Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ. κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΣΜΑΣ παίρνοντας τον λόγο στηνσυνέχεια  προσφώνησε τον Δήμαρχο Τριφυλίας κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ  ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ και τον Αντιδήμαρχο κ. ΙΩΑΝΝΗ  ΜΕΡΚΟΥΡΗ τους οποίους ευχαρίστησε εκ μέρους  της Ένωσης για την κατασκευή του νέου γηπέδου  του  Α.Ο.Α.Ξ.Κ. που αποτελείπλέον σημείο αναφοράςσε Πανελλήνιο επίπεδο. Ο κ. ΚΟΣΜΑΣ επίσης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και την σύζυγο του κ. ΕΥΓΕΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑ  για την παρουσία τους στους αγώνες. O κ. Κοσμάς συνεχάρη ονομαστικά όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο.Α.Ξ.Κ.  για την καταπληκτική δουλειά πουέκαναν διοργανώνοντας άψογους   τελικούς από πάσης πλευράς. Στην συνέχεια ο κ. ΚΟΣΜΑΣ  ευχαρίστησε όλους τους αθλητές που από διάφορα μέρη της Ελλάδας  αψηφώντας την οικονομική  κρίση που μαστίζει τη χώρα  κατάφεραν και έδωσαν το παρόν στην τελική διοργάνωση του 6ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος. Ο Πρόεδρος της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.  αναφέρθηκε σε όλους τους συλλόγους της Ένωσης  πουέλαβαν μέρος στο 6Ο Πρωτάθλημα και ευχαρίστησε τις Διοικήσεις τους για την συμμετοχή τους. Κλείνοντας το σύντομο λόγο του ο κ. ΚΟΣΜΑΣ συνεχάρη τους Επιδιαιτητές των αγώνων και τον χειριστή του συστήματος για την άριστη δουλειά  που έκαναν.

 

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ εμφανώς ενθουσιασμένος από το θέαμα των αγώνων που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει για πρώτη φορά , συνεχάρη αθλητές και διοργανωτές για τους άριστους αγώνες και υποσχέθηκε πως θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Α.Ο.Α.Ξ.Κ. Δεσμεύτηκε δε πως το 2017 ο Δήμος Τριφυλίας θα βοηθήσει να γίνουν ακόμα καλύτεροι αγώνες. Στο τέλος της ομιλίας του ο Δήμαρχος κ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ εμφανώς συγκινημένος παρέλαβε δυοαναμνηστικές πλακέτες τιμής ένεκεν  μια από τον  Πρόεδρο του Α.Ο.Α.Ξ.Κ. που τον ανακήρυξε  επίτιμο μέλος τουσυλλόγου   και μια από τον Πρόεδρο της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. για την συμβολή του  στην ανάπτυξη του αθλήματος.   

 

Η τελετή λήξης  συνεχίστηκε με την βράβευση των ομάδων των τριών κατηγοριών για την Τρίτη και Δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος.

 

 

Ο Μεγάλος χορηγός των αγώνων κ. ΤΣΟΛΑΡΙΔΗΣ βράβευσε την Τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος στην κατηγορία των μικτών δυάδων.

 

Ο Α.Ο.Ξ. Καβάλας που είναι ο σύλλογος με τα περισσότερα νέα Δ.Α.Ι. (20)το 2016 εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του κ. ΒΟΥΛΤΣΙΟ που τίμησε με την παρουσία του τουςτελικούς αγώνες  και  βράβευσε τηνΔεύτερη ομάδα του Πρωταθλήματος στις μικτές δυάδες.

 

Από τον  Α.Ο.ΡΑ. Πόρτο-Ράφτη που και φέτος ήταν ο σύλλογος με τους περισσότερους αθλητές, 25 περίπου , ο Πρόεδρος κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ  ΜΗΤΡΑΚΟΣ βράβευσε την Τρίτη ανδρική δυάδα του πρωταθλήματος.

Ο Ο.Ρ.Κ.Α παρά το γεγονός ότι είναι σχετικά νέος σύλλογος κατάφερε να κερδίσει τον θαυμασμό όλων αφού διακρίθηκε και στις τρείς κατηγορίες  με ένα χρυσό στα μικτά και δυο  ασημένια μετάλλια στις ανδρικές κατηγορίες  μόλις τρία χρόνια μετά την ίδρυση του. Ο Πρόεδρός του κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ εμφανώς ικανοποιημένος  ήταν εκεί και βράβευσε την Δεύτερη ανδρική δυάδα του Πρωταθλήματος.

 

Στις τετράδες ανδρών την ομάδα του ΝΑ.Ο.Γ.Α. που τερμάτισε στην  Τρίτη θέση του Πρωταθλήματος  βράβευσε ο Πρόεδρος του φορέα αθλητισμού του Δήμου Τριφυλίας κ. ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Την απονομή στην Δεύτερη  τετράδα του Πρωταθλήματος από τον Ο.Ρ.Κ.Α. πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος κ.  ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ.

 

Τους πρωταθλητές του 2016 των τριών κατηγοριών βράβευσαν και παρέδωσαν τα κύπελλα  ο Δήμαρχος κ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ και ο Πρόεδρος της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. κ. ΚΟΣΜΑΣ εν μέσω βεγγαλικών που δημιούργησαν μια πανηγυρική ατμόσφαιρα στην παραλία του Αη Λαγούδη.

 

Ο Α΄ Επιδιαιτητής των αγώνων κ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΕΡΤΣΟΣ παρά την μικρήτουεμπειρίαεξασφάλισε ισορροπημένους  αγώνες  χωρίς ιδιαίτερα παράπονα  με τηνπιστή εφαρμογή του Γενικού Κανονισμού του Beach-Racket.

Ο Κριτής των πτώσεων ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ  με το μπουτόν των πτώσεων στο χέρι του για δυο συνεχείς ημέρες ακούραστος και αλάνθαστος.

 

Το ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης των αγώνων MOBICS -EYES   απέδειξε πως όταν συντηρείται σωστά, χρησιμοποιείται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του  και  ο χειριστής του είναι υπεύθυνο άτομο δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Ο κ. ΝΙΚΟΣ ΨΕΥΔΟΣ από τον σύλλογο των  ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ ως χειριστής του συστήματος παίρνει για μια ακόμα φορά άριστα.

 

Ο κ. ΚΩΣΤΑΣ ΚΤΕΝΑΣ ως υπεύθυνος της τελετής λήξης τήρησε κατά γράμμα το πρωτόκολλο κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο μία από τις ομορφότερες διοργανώσεις.

 

Θα ήταν παράληψη να μην αναφερθούν  οι παρουσίες στους αγώνες των κ.κ.. ΔΙΟΝΥΣΗ ΤΣΑΟΥΣΗ  εκπρόσωπου του Ο.Ρ.Κ.Α. στην Α΄Ε.Σ.Α.Ξ., ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΑΓΙΟ αντιπρόεδρο του Ο.Ρ.Κ.Α.  και  ΔΙΟΝΥΣΗ ΓΑΒΡΙΕΛΗ ( Smart- Racket).

 

 

ΤοBeach –Racket  από το 2011 με τα  έξι συνεχή  πρωταθλήματα που διοργάνωσε ο Π.Σ.Α.Ξ. (4)  και η Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. (2) ανέδειξε σε μεγάλο βαθμό το άθλημα της αντισφαίρισης Ξυλορακέτας  όχι μόνον  εντός αλλά και εκτός των συνόρων μας. Αυτό το διαπιστώσαμε  πρόσφατα στην παγκόσμια συνάντηση Ρακετιστών στην Ισπανία (frescobol) όπου το επίπεδο των αθλητών μας αλλά ο τρόπος  αξιολόγησης των ομάδων συγκρινόμενα με τις υπόλοιπες χώρες  είναι μακράν μπροστά.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να επαναπαυτούμε και να μείνουμε σε αυτό που με τόσο κόπο  έχουμε καταφέρει. Οφείλουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να συνεχίσουμε και να εντείνουμε  τις προσπάθειες μας  για την ανάπτυξη του αθλήματος του Βeach-Racket προσελκύοντας κυρίως νέα παιδιά από όλη την Ελλάδα που θα αποτελέσουν την βάση πάνω στην οποία θα χτίσουμε τους μελλοντικούς πρωταγωνιστές του αθλήματος. Και αυτό είναι μια  δουλειά αποκλειστικά των  συλλόγων που πραγματικά ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του αθλήματος.

 

……………………………………………………………………………………………………………………..

 

 

Το 6ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Beach-Racket   2016  είχε για μια χρονιά ακόμα την πολύτιμη στήριξη  των χορηγών του:

«TRETORN plus GR» (μπάλες) , VANAKIAS (μεταφορές),  «λουξ» (αναψυκτικά)

 

Το 6ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Beach-Racket 2016 πραγματοποιήθηκε με την εποπτεία της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α.

 

 

ΤΜΗΜΑ  ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ.