Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ & ΤΕΛΙΚΟΙ 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Αθήνα  30/8/2016

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

   ΓΙΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ  & ΤΕΛΙΚΟΥΣ 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ     

                       

                   BEACH-RACKET 2016

 

                        ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 10 & 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

 

 

10 & 11 Σεπτεμβρίου 2016 ο τελευταίος σταθμός του «6ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2016»  στην όμορφη πόλη της Κυπαρισσίας.

 

Ο  Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας

(Α.Ο.Α.Ξ.Κ.) ύστερα από την ανάληψη της διοργάνωσης των ημιτελικών & τελικών αγώνων του 6ου Πρωταθλήματος από την Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ. επιστρατεύει όλες του τις δυνάμεις και με την μεγάλη εμπειρία που έχει αποκτήσει τα τελευταία πέντε χρόνια σε αθλητικές διοργανώσεις φιλοδοξεί να διοργανώσει τους ημιτελικούς και τελικούς αγώνες του Πρωταθλήματος κατά τρόπο υποδειγματικό στην παραλία του Αη  Λαγούδη.

 

Πρόεδρος, Διοικητικό Συμβούλιο και μέλη του Α.Ο.Α.Ξ.Κ.  έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα δρόμου έτσι ώστε έγκαιρα όλα να έχουν τακτοποιηθεί και να μην υπάρχει η παραμικρή εκκρεμότητα που θα μπορούσε να σκιάσει την όλη προσπάθεια. Στο πλευρό του Α.Ο.Α.Ξ.Κ. σε αυτήν την προσπάθεια ο Δήμος  Τριφυλίας αλλά και αρκετοί επαγγελματίες - χορηγοί που φιλοδοξούν μέσα από αυτήν την διοργάνωση να προβληθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι καλύτερες ομάδες από  Αθλητές και Αθλήτριες της Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας each-Racket)  από όλη την Ελλάδα  που πέρασαν στην ημιτελική φάση θα δώσουν το παρόν Κυπαρισσία στις 10 & 11 Σεπτεμβρίου  με τους συνοδούς τους, σε μια πραγματική γιορτή του αθλήματος  όπου θα αναδειχτούν οι Πρωταθλητές του 2016 στις τέσσερις κατηγορίες που θα πάρουν μέρος.

 

Αναμένονται εντυπωσιακά  παιχνίδια και μεγάλος συναγωνισμός καθόσον το επίπεδο των ομάδων έχει ανέβει σημαντικά μέσα στο 2016 με τα ρεκόρ πόντων σε όλες τις κατηγορίες να βρίσκονται στο ψηλότερο σημείο φέτος από κάθε άλλη χρονιά.

Όλες οι ομάδες στις τρείς κατηγορίες Μικτές δυάδες, Δυάδες ανδρών και Τετράδες ανδρών θα παλέψουν στα ημιτελικά  για να μπουν μέσα στην πρώτη τριάδα που θα τους εξασφαλίσει το εισιτήριο για τους τελικούς αλλά και ένα σίγουρο μετάλλιο. Ο αριθμός των  Μικτών τετράδων (3)  τρείς ομάδες βάσει της προκήρυξης του Πρωταθλήματος  θα κρίνει και την παρουσία τους  στα τελικά για την πρώτη ,δεύτερη και τρίτη θέση του Πρωταθλήματος.

 Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 10/9/ 2016 (ακριβή ώρα θα φανεί στο πρόγραμμα των αγώνων) με τα ημιτελικά των μικτών δυάδων, θα ακολουθήσουν τα ημιτελικά των ανδρικών δυάδων και οι τρείς πρώτες ομάδες από κάθε κατηγορία θα περάσουν στην τελική φάση που θα διεξαχθεί το απόγευμα της ίδιας ημέρας . Την Κυριακή 11/9/2016  οι αγώνες θα ξεκινήσουν με τα ημιτελικά των  τετράδων ανδρών.  Οι τρείς πρώτες τετράδες περνάνε στην τελική φάση για ένα ακόμα παιχνίδι  την ίδια ημέρα μετά  τις μικτές τετράδες  που θα κρίνει και την πρωταθλήτρια  ομάδα της κατηγορίας .

Μετά το  τέλος των τελικών της Κυριακής θα ακολουθήσεις η τελετή λήξης του πρωταθλήματος με την στέψη των Πρωταθλητών όλων των κατηγοριών  για το 2016.

 

Οι χορηγοί του «6ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2016» δίνουν για μια φορά ακόμα το δυναμικό τους παρόν και τους ευχαριστούμε θερμά. TRETORN (μπάλες), VANAKIAS (μεταφορές), Λουξ (αναψυκτικά).

 

Τεχνική υποστήριξη  αγώνων Μοbics –eyes.

 

Οι αγώνες τελούνται υπό την εποπτεία της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α.

 

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.