Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ Γ΄ ΟΜΙΛΟΥ 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ

27/6/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ Γ΄ΟΜΙΛΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ –ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

 

26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016 ΚΑΒΑΛΑ –ΝΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΑΝΑΣ

 

Την Κυριακή 26 Ιουνίου στην Νέα Ηρακλείτσα Καβάλας και στην παραλία της Αλάνας ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Καβάλας (Ο.Α.Ξ.Κ.), διοργάνωσε την πρώτη επίσημη αγωνιστική του 6ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2016 του Βόρειου Ομίλου.

24 Αθλητές και 5 Αθλήτριες των αθλητικών συλλόγων Λάρισας και Καβάλας έδωσαν το παρόν στην πρώτη επίσημη διοργάνωση πρωταθλήματος στην Καβάλα.

Σε ένα πολύ όμορφο και οργανωμένο γήπεδο δίπλα στο Beach-BarCANTINA που είχε επιμεληθεί με μεγάλη φροντίδα ο νεοσύστατος σύλλογος της Καβάλας διεξήχθηκαν 23 παιχνίδια . 11Δυάδες ανδρών, 5 Τετράδες ανδρών, 5 Μικτές δυάδες & 2 μικτές τετράδες .

 

Στις μικτές δυάδες η ΤΑΡΑΜΠΑΤΖΗ και ο ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ του ομίλου της ΚΑΒΑΛΑΣ κατέλαβαν την 1η θέση της κατηγορίας με 272.03 πόντους έπειτα από ένα ωραίο παιχνίδι. Στην 2η θέση η Χ.ΚΕΚΕΤΖΗ και ο ΒΟΥΛΤΣΙΟΣ του ομίλου της Καβάλας με 219,88 πόντους. Και στην Τρίτη θέση η ΜΥΣΤΙΛΙΑΔΟΥ και ο ΚΩΣΤΌΠΟΥΛΟΣ επίσης από τον όμιλο της Καβάλας με σκορ 167,65 πόντους.

 

Στις δυάδες ανδρών οι ΒΟΥΛΤΣΙΟΣ και ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ του Ομίλου της ΚΑΒΑΛΑΣ πήραν την1η θέση με 252,17 πόντους με 19 μόλις πτώσεις. Η 2Η θέση ανήκει σε ομάδας του συλλόγου της ΛΑΡΙΣΑΣ με τους ΚΑΛΒΟ και ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ που έκαναν 211,65 πόντους.Και στην τρίτη θέση πάλι ομάδατης ΛΑΡΙΣΑΣ με τους ΤΑΝΤΑΛΙΔΗ και ΤΟΥΡΜΟΥΣΟΓΛΟΥ με 169,39 πόντους.

 

Στις Μικτές τετράδες οι ΒΟΥΛΤΣΙΟΣ, ΤΑΡΑΜΠΑΤΖΗ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ και Χ.ΚΕΚΕΤΖΗ πρώτοι με 301,97 πόντους και δεύτεροι οι ΧΑΤΖΑΡΑΣ, ΜΥΣΤΙΛΙΑΔΟΥ,ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ και Α.ΚΕΚΕΤΖΗ με 71,76 πόντους του ομίλου της ΚΑΒΑΛΑΣ αμφότεροι.

 

Στις τετράδες ανδρών οι ΤΟΥΡΜΟΥΣΟΓΛΟΥ, ΚΑΛΒΟΣ,ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ και ΤΑΝΤΑΛΙΔΗΣ του συλλόγου της ΛΑΡΙΣΑΣ παρά τον υψηλό αριθμό πτώσεων (70) κατέλαβαν την πρώτη θέση με 477,49 πόντους δείχνοντας πως μπορούν και για ακόμα παραπάνω. Δεύτερη θέση από τον Όμιλο της ΚΑΒΑΛΑΣ οι ΒΟΥΛΤΣΙΟΣ, ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, ΙΩΑΚΕΙΜ και ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ με 444,89 πόντους. Και την πρώτη τριάδα στις ανδρικές τετράδες συμπλήρωσαν οι ΜΠΑΦΑΣ, ΧΑΤΖΑΡΑΣ,ΝΤΕΠΡΕΛΗΣ και ΑΚΑΝΤΖΙΛΙΩΤΗΣ επίσης του ομίλου ΚΑΒΑΛΑΣ με 184,56 πόντους.

 

Η τεχνική υποστήριξη των αγώνων ( MOBICS- EYES ) του συλλόγου της ΛΑΡΙΣΑΣ με χειριστή τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΥΛΗ υπήρξε υποδειγματική χωρίς το παραμικρό λάθος παίρνοντας τα εύσημα από τον εποπτεύοντα εκπρόσωπο της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.

 

Οι εκπαιδευόμενοι κριτές ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ και ΑΛΕΞΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ στιςθέσεις Επιδιαιτητή και κριτή Πτώσεωναντίστοιχα άφησαν άριστες εντυπώσεις και έδειξαν πως ο Βόρειος όμιλος μπορεί να υπολογίζει στις αξιόπιστες υπηρεσίες τους σε μελλοντικούς αγώνες.

Ο φροντιστής του γηπέδου ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν έπαψε σε καμία στιγμή να φροντίζει τον αγωνιστικό χώρο ( στρώσιμο-κατάβρεγμα)στον ενδιάμεσο χρόνο μεταξύ των παιχνιδιών.

Η δημοσιογράφος και μέλος του Ο.Α.Ξ.Κ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΣΣΑ στον ρόλο τουφωτογράφουκαι όχι μόνοντης αγωνιστικής, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό κερδίζοντας την συμπάθεια και τον σεβασμό όλων.

Η παρουσία του γιατρού των αγώνων κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ προσέδιδε σε όλους τους αθλητές την απαιτούμενη σιγουριά και κάλυπτε και τις προϋποθέσεις για μια ασφαλή και σύμφωνα με τον κανονισμό αγωνιστική.

 

Ο Γενικός Γραμματέας της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. κ. ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΔΑΚΗΣ εκπροσωπώντας την Ένωσηστην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου ,παρακολούθησε όλους τους αγώνες καιχειροκρότησε τις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών. Στο τέλος δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Πρόεδρο του Ο.Α.Ξ.Κ. κ. ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΛΤΣΙΟ για την άψογηδιοργάνωση τις άρτιες εγκαταστάσεις του Ομίλου και γενικότερα την φιλοξενία των αγώνων στην πόλη της Καβάλας . Ο Γ.Γ. της Ένωσης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την ένταξη νέων αθλητών και αθλητριών στο δυναμικό του Ομίλου οι οποίοι αν και άπειροι στο άθλημα δεν δίστασαν να συμμετάσχουν σε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αγάπη τους προς το άθλημα και τον Όμιλο αλλά και το ήθος τους αδιαφορώντας για τα χαμηλά σκορ. Η παρουσία νέων αθλητών και αθλητριών τόνισε ο Γ.Γ. συμβάλει στα μέγιστα στην ανάπτυξη του Beach-Racket στην Βόρειο Ελλάδα.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος του Ο.Α.Ξ.Κ κ. ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΤΣΙΟΣ ευχαρίστησε τον Γ.Γ. της Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ. κ. Κ.ΒΑΡΔΑΚΗ για την παρουσία του και την βοήθεια του στους αγώνες και του προσέφερε ένα αναμνηστικό μπλουζάκι του Ομίλου.

Στην συνέχεια Πρόεδρος του Ο.Α.Ξ.Κ. κ. Κ. ΒΟΥΛΤΣΙΟΣ ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Ομίλου του, τον Αντιπρόεδρο ΣΤΕΛΙΟ ΧΑΤΖΑΡΑ, τον γενικό γραμματέατου Ομίλου ΘΑΝΑΣΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗ, την ταμία ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΠΑΤΑΛΟΓΙΑΝΝΗ και τον έφορο αγωνιστικού ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΚΕΙΜ για την άριστη συνεργασία τουςκαι την συμβολή τους στην επιτυχή ολοκλήρωση των αγώνων. Ο κ. ΒΟΥΛΤΣΙΟΣ τελειώνοντας συνεχάρη όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες του Ομίλου για την συμμετοχή τους και την άψογη συμπεριφορά τους δεν παραλείποντας να ευχαριστήσει και τον Πρόεδρο του Α.Ο.Ξ. ΛΑΡΙΣΑΣ κ. ΣΗΦΗ ΤΟΥΡΜΟΥΣΟΓΛΟΥ για την τεχνική υποστήριξητης αγωνιστικής, ο οποίος με την σειρά του ευχαρίστησε για την θερμή φιλοξενία που επεφύλαξε ο Όμιλος της Καβάλας στην αποστολή των ανθρώπων της Λάρισας.

 

Στο τέλος όλοι αντάμειψαν τον Πρόεδρο του Α.Ο.Ξ.Κ. Κ. ΒΟΥΛΤΣΙΟ με ένα ζεστό χειροκρότημα συνοδευόμενο με τις καθιερωμένες φωτογραφίες.

 

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της 193 Μοίρας Πυροβολικού Αντισυνταγματάρχης ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΨΑΝΑΚΗΣ καθώς και ο Ομοσπονδιακός Προπονητής του τένις κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΡΤΖΙΟΣ.

 

Χορηγοί των αγώνων: TRETORN (μπάλες), Beach-BarCANTINA, Κατασκευαστική εταιρεία ΒΟΡΙΔΗΣ, Cafe -Bar ΚΗΠΟΣ (Ελευθερούπολη), Πρατήριο υγρών καυσίμων ΑVINMIΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, Πρατήριο καυσίμων ΠΟΥΛΟΣ, Κρεοπωλείο ΛΟΣΑΝΤΑ, Φροντιστήρια ΑΝΑΒΑΣΗΣ, Καφέ-μπουγάτσα ΓΙΑΝΝΗΣ (Ελευθερούπολη), Τυροκομικά Παγγαίου ΜΑΡΤΟΣ, Κομμωτήριο ΙΑΚΩΒΟΣ (Ελευθερούπολη)

 

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την εποπτεία της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. και υπό την Αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α.

 

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ.