Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

 

                              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ 2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

                                                ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ 4 & 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

 

 

Στις 4 και 5 Ιουνίου στο γήπεδο του Αθλητικού Συλλόγου Πόρτο-Ράφτη στον Άγιο Σπυρίδωνα  πραγματοποιήθηκε  με επιτυχία  η 2η αγωνιστική του 6ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος  Beach-Racket  2016 του Κεντρικού Ομίλου (Αττικής & Νήσων).

37 Αθλητές και 10 Αθλήτριες  του κεντρικού Ομίλου προσέφεραν ένα συναρπαστικό θέαμα σε όσους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο Πόρτο Ράφτη το  Σαββατοκύριακο.

Διεξήχθηκαν 29 παιχνίδια σε 4 κατηγορίες . Δυάδες ανδρών 9, Τετράδες ανδρών 9, Μικτές δυάδες 7 και Μικτές τετράδες 4.

Στις μικτές δυάδες το Σάββατο 4/6   η  ΠΑΠΑΖΗ και ο ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ από τον σύλλογο Α.Ο.Ρ.Α Πόρτο Ράφτη  κατέκτησαν την 1η θέση της κατηγορίας με 451,26 πόντους ανεβάζοντας κάθετα την επίδοσή τους κερδίζοντας τον θαυμασμό και το χειροκρότημα όλων.  Στην 2η θέση ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ και ΜΠΕΛΛΑΒΓΕΝΗ του Π.Σ.Α.Ξ. και αυτή η ομάδα δυο θέσεις πιο πάνω σε σχέση με  την πρώτη αγωνιστική ύστερα από ένα όμορφο παιχνίδιμε 411,93 πόντους και την 3η θέση κατέλαβε η ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ  με τον ΧΑΛΚΙΔΗ του συλλόγου της  ΑΙΓΙΝΑΣ  με 390,28 πόντους. Ύστερα από αυτά τα αποτελέσματα  η συνέχεια  αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον για τις μικτές δυάδες του κεντρικού ομίλου.

Στις δυάδες ανδρών το Σάββατο 4/6 οι ΧΑΛΚΙΔΗΣ και ΚΑΤΣΑΠΑΡΑΣ του συλλόγου της ΑΙΓΙΝΑΣ ανεβάζουν και άλλο την απόδοση τους και παίρνουν την1η θέση με 433,72 πόντους. 2Η Θέση ΜΠΟΤΣΗΣ και ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ  από την ΑΙΓΙΝΑ με 417,83 πόντους και 7 μόλις πτώσεις, η ομάδα με τις λιγότερες πτώσεις όλης της αγωνιστικής, δείχνουν  ότι μπορούν και για παραπάνω.Στην 3η θέσηαπό τον σύλλογο του ΝΑ.Ο.Γ.Α. ΝΟΜΙΚΟΣ και ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ με 390,29 πόντους κλείνουν την πρώτη τριάδα στην δύσκολη κατηγορία των ανδρικών δυάδων όπου αναμένεται μεγάλος συναγωνισμός και πολύ δυνατά παιχνίδια. 

Στις μικτές τετράδες οι ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΡΕΣΤΗ, ΠΛΑΚΙΩΤΗΣ και ΚΟΥΒΑΡΑΣ του ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ σταθερά στην1η θέσημε 628,16 πόντους. Δεύτεροι οι ΤΣΟΛΑΡΙΔΟΥ, ΔΕΛΗΘΑΝΑΣΗ, ΚΟΥΣΙΣΗΣ και ΙΣΑΓΙΟΓΛΟΥ του ΝΑ.Ο.Γ.Α. με 585,75 πόντους και στην 3η θέση οι ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΙΤΣΟΥ, ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ και ΠΑΠΑΖΗ με 515,5 πόντους από τον Α.Ο.Ρ.Α ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ.

Στις τετράδες ανδρών μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδιπου χειροκρότησαν θερμά όλοι οιθεατές,  η ομάδα του συλλόγου της ΑΙΓΙΝΑΣ πρώτη  με τους ΚΑΤΣΑΠΑΡΑ, ΝΕΡΟΥΤΣΟ, ΧΑΛΚΙΔΗ και ΜΠΟΤΣΗ έφτασαν στους 1171,13 πόντουςκάνοντας για ακόμα μία φορά νέο ρεκόρ πόντων στην μεγάλη κατηγορία . Στην 2η θέση οι ΝΟΜΙΚΟΣ ,ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ,ΜΑΡΑΓΚΟΣ, και ΙΣΑΓΙΟΓΛΟΥ με 1085,93 πόντους από τον ΝΑ.Ο.Γ.Α. και ανεβασμένη απόδοση που υπόσχεται πολλά. Και την 3η θέση κατέλαβαν από το ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ οι ΑΛΙΒΙΖΑΤΟΣ ,ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΡΙΤΣΑΣ, και ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ Μ. με σκορ 982,74 πόντους (97 παραπάνω από την 1Η της Βούλας)  μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι.

Το Σάββατο 4/6 και ύστερα από πρόσκληση της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. συνεργείο του συνδρομητικού καναλιού Ο.Τ.Ε. ΤVκάλυψε ένα μεγάλο μέρος των αγώνων και έδωσαν συνεντεύξεις  ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Α. και έφορος του Beach-Racket κ. Κ. ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ,  ο πρόεδρος της Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ. κ. Γ.ΚΟΣΜΑΣ, ο πρόεδρος του Α.Ο.ΡΑ. Πόρτο-Ράφτη  κ. Α. ΜΗΤΡΑΚΟΣ  και οιαθλητές  Μπότσης και Αλιβιζάτος.

Στον πρόεδρο του συλλόγου του Α.Ο.ΡΑ. Πόρτο-Ράφτη κ. ΜΗΤΡΑΚΟ αξίζουν πολλά μπράβο γιατί μόνος του σχεδόν έτρεξε για όλους και όλα προκειμένου να πραγματοποιηθεί αυτή η αγωνιστική.

Κάποιες τεχνικές δυσλειτουργίες που οφείλονταν στην ρευματοδότηση του γηπέδου αλλά και στον τεχνικό εξοπλισμό δημιούργησαν μικρές καθυστερήσεις σε ορισμένα παιχνίδια χωρίς διαταράξουν την ομαλή  διεξαγωγή της αγωνιστικής.

 

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ για μια φορά ακόμα στην μουσική κάλυψη και στον ήχο.

 Χορηγοί των αγώνων  TRETORN  (μπάλες) και VANAKIAS(μεταφορές )

 

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την εποπτεία της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.  και υπό την Αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α.             

 

 

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ.