Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β’ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ- ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

Αθήνα 17/05/2016                                                    

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

             

6ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH-RACKET 2016

 

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Β’ ΟΜΙΛΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

 

 

Το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας ( Βeach-Racket) συνεχίζει με επόμενο σταθμό συνάντησης την Πελοπόννησο στις 22 Μαϊου Kυριακή στην Κυπαρισσία, στην παραλία του Αϊ Λαγούδη.

Ο Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας (Α.Ο.Α.Ξ.Κ.) φιλοξενεί στις νέες εγκαταστάσεις του την πρώτη αγωνιστική του Β’ Ομίλου του 6ου πρωταθλήματος σε έναν χώρο άρτια διαμορφωμένο για αγώνεςBeach- Racket.

Στην πρώτη αγωνιστική του B΄ ομίλου Πελοποννήσου δίνουν το παρόν την Κυριακή 22 Μαΐου 4 μικτές δυάδες  και 9 δυάδες ανδρών και 5 τετράδες ανδρών από τους Συλλόγους, Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας (Α.Ο.Α.Ξ.Κ.), ο Αθλητικός Όμιλος Παράκτιων και Θαλάσσιων Αθήμάτων Κρέστενας (Α.Ο.Π.Θ.Α.Κ.) και ο Όμιλος Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας (Ο.Ρ.Κ.Α.). Οι αγώνες την Κυριακή 22 Μαϊου ξεκινούν στις 11:30 και τελειώνουν στις 16:45.

Αναμένονται συναρπαστικά παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες καθότι όλα τα μεγάλα ονόματα του Beach-Racket δίνουν το παρόν στο 6ο Πρωτάθλημα.

Τεχνική υποστήριξη αγώνων MOBICS -EYES

 

     Χορηγοί του  6ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος: TRETORN (μπάλες),VANAKIAS (μεταφορές), ΛΟΥΞ (αναψυκτικά), ΚΟΡΠΗ (νερά),  Shirtaki.com ( διαφημιστικά)

 

Οι αγώνες τελούνται  υπό την εποπτεία της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. και υπό την Αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α.

 

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.