Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 6ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ- ΒΟΥΛΑ

Αθήνα 16/05/2016

Στις 14 και 15 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Χειμερινών Κολυμβητών Α΄ Ακτής Βούλας  πραγματοποιήθηκε  με απόλυτη επιτυχία  η 1η αγωνιστική του 6ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος  Beach-Racket  2016 του Κεντρικού Ομίλου (Αττικής & Νήσων).

44 Αθλητές και 9 Αθλήτριες  του κεντρικού Ομίλου προσέφεραν ένα συναρπαστικό θέαμα σε όσους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην Βούλα το  Σαββατοκύριακο. Διεξήχθηκαν 34 παιχνίδια σε 4 κατηγορίες. Δυάδες ανδρών 13. Τετράδες ανδρών 10. Μικτές δυάδες 7. Μικτές τετράδες 4.

Στις μικτές δυάδες το Σάββατο 14/5  η ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ και ο ΧΑΛΚΙΔΗΣ του συλλόγου της ΑΙΓΙΝΑΣ  κατέκτησαν την 1η θέση της κατηγορίας με 465,09 πόντους. Στην 2η θέση ΚΛΙΤΣΙΟΥ και ΠΛΑΚΙΩΤΗΣ του ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ με 435,34 πόντους και την 3η θέση κατέλαβε η ΠΑΠΑΖΗ  με τον ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ του ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ επίσης με 381,45 πόντους. Στις δυάδες ανδρών το Σάββατο 14/5 οι ΧΑΛΚΙΔΗΣ και ΚΑΤΣΑΠΑΡΑΣ του συλλόγου της ΑΙΓΙΝΑΣ πήραν άνετα την1η θέση με 428,41 πόντους μετά από ένα όμορφο παιχνίδι  και μόλις 10 πτώσεις, τις λιγότερες όλης της αγωνιστικής.

2Η Θέση ΝΟΜΙΚΟΣ και ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ με 363,28 πόντους από τον ΝΑ.Ο.Γ.Α. και στην 3η θέση από τον σύλλογο της ΑΙΓΙΝΑΣ  ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ και ΜΠΟΤΣΗΣ με 341 πόντους.

Στις μικτές τετράδες οι ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΡΕΣΤΗ, ΠΛΑΚΙΩΤΗΣ και ΚΟΥΒΑΡΑΣ του ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ κατέλαβαν την1η θέση με 629,79 πόντους. Δεύτεροι οι ΤΣΟΛΑΡΙΔΟΥ, ΔΕΛΗΘΑΝΑΣΗ, ΚΟΥΣΙΣΗΣ και ΙΣΑΓΙΟΓΛΟΥ του ΝΑ.Ο.Γ.Α. με 529,83 πόντους και στην 3η θέση οι ΜΑΡΚΟΥΛΙΝΟΥ, ΜΠΕΛΛΑΒΓΕΝΗ, ΣΤΡΑΤΟΥΔΑΚΗΣ και ΠΑΛΗΟΚΩΣΤΑΣ με 522,77 πόντους από τον Π.Σ.Α.Ξ.

Στις τετράδες ανδρών μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι που χειροκρότησαν θερμά όλοι οι θεατές, η ομάδα του συλλόγου της ΑΙΓΙΝΑΣ  με τους ΚΑΤΣΑΠΑΡΑ, ΝΕΡΟΥΤΣΟ, ΧΑΛΚΙΔΗ και ΜΠΟΤΣΗ έφτασαν στους 1118,28 πόντους κάνοντας νέο ρεκόρ πόντων στην κατηγορία των ανδρικών τετράδων. Στην 2η θέση οι ΝΟΜΙΚΟΣ ,ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΣΙΣΗΣ, και ΙΣΑΓΙΟΓΛΟΥ με 986,01 πόντους από τον ΝΑ.Ο.Γ.Α. Και την 3η θέση κατέλαβαν από το ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ οι ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ ,ΠΛΑΚΙΩΤΗΣ, ΣΤΕΦΑΝΗΣ και ΚΟΥΒΑΡΑΣ με σκορ 896,25 πόντους μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι.

Ο  ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ ΣΥΡΟΥ με 6 νέους αθλητές  άφησε άριστες εντυπώσεις στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση σε αγώνες Beach-Racket. ΡΟΥΣΣΟΣ, ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ, ΛΥΣΣΑΙΟΣ, ΜΑΡΑΓΚΟΣ, ΚΡΥΣΤΑΛΛΗΣ και ΠΟΛΙΤΗΣ έδειξαν ότι έχουν και τις προοπτικές και  τα προσόντα  να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού. Ο Πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. ΣΥΡΟΥ κ. ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΦΝΑΣ έδωσε το παρόν στην 1η αγωνιστική στη Βούλα  εμψυχώνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους αθλητές του.

Στην αρχή των αγώνων ο Πρόεδρος της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΣΜΑΣ απεύθυνε χαιρετισμό σε όλους τους αθλητές καθώς και ο Πρόεδρος του συλλόγου της Βούλας κ. ΚΩΣΤΑΣ ΔΙΚΤΑΜΠΑΝΙΔΗΣ.

Πριν ξεκινήσουν οι αγώνες κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αθλητή ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΡΥΦΩΝ του συλλόγου της ΚΑΒΑΛΑΣ πού πρόσφατα έφυγε από την ζωή σκορπίζοντας την θλίψη σε όλη την οικογένεια του Beach-Racket.

Οι επιδιαιτητές των αγώνων, Α΄ ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και Β΄ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΕΡΤΣΟΣ στην πρώτη τους εμφάνιση τα πήγαν πολύ καλά.

Η τεχνική υποστήριξη της MOBICS-EYES με τον ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ για μια φορά ακόμα στην μουσική κάλυψη και στον ήχο.

 Χορηγοί του Πρωταθλήματος TRETORN  (μπάλες) και VANAKIAS (μεταφορές )

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με την εποπτεία της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.  και υπό την Αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α.