Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Προκήρυξη Αγώνων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας. Κατηγορία OPEN

24 & 25 Οκτωβρίου 2015

 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ

 ΟΜΙΛΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ –ΠΑΡΑΚΤΙΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ & ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ «ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ»

Ο Όμιλος Θαλάσσιων –Παράκτιων Αθλημάτων & Ξυλορακέτας «ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ» διοργανώνει αγώνες Beach-Racket κατηγορίας ΟPEN στις 24 και 25 Οκτωβρίου 2015.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ο.Θ.Π.Α.Ξ. ΤΡΙΤΩΝ στην τοποθεσία Προλιμένας Καλαμάτας πλησίον Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας (Ν.Ο.Κ.)

Όροι συμμετοχής:

 1. Οι αγώνες είναι ατομικοί και οι αθλητές-τριες εκπροσωπούν τον εαυτό τους.
 2. Οι ομάδες θα πρέπει να καταθέσουν ηλεκτρονικά την συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι την Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015 με ηλεκτρονικό τρόπο στο email [email protected].gr 
 3. Στην κατηγορία των δυάδων (μικτών, ανδρικών, γυναικών) θα πρέπει να δηλωθούν απαραιτήτως δύο αθλητές –τριες με δικαίωμα μιας αλλαγής πριν την έναρξη της κατηγορίας που συμμετέχουν με αθλητή ή αθλήτρια που δεν λάβει μέρος στην ίδια κατηγορία. Στην κατηγορία των τετράδων θα πρέπει να δηλωθούν απαραιτήτως τέσσερις αθλητές με δικαίωμα αλλαγής δύο αθλητών (τετράδες ανδρών) και ενός αθλητή και μιας αθλήτριας ( μικτές τετράδες) πριν την έναρξη της κατηγορίας που συμμετέχουν με αθλητές που δεν λάβουν μέρος στην ίδια κατηγορία. 
 4. Το δικαίωμα συμμετοχής, 5€ ανά αθλητή, θα πρέπει να καταβληθεί στον Πρόεδρο του Διοργανωτή Συλλόγου κ Παναγιώτη Διακουμέα τηλ. 6936-954178 κατά την άφιξη των ομάδων στο γήπεδο. 
 5. Ελάχιστος αριθμός για να δημιουργηθεί κατηγορία ορίζονται οι τρείς ομάδες ανά κατηγορία.
 6. Κατηγορίες διοργάνωσης : Μικτές Δυάδες, Δυάδες Ανδρών, Δυάδες Γυναικών, Μικτές Τετράδες, Τετράδες Ανδρών.
 7. Η σειρά με την οποία θα αγωνιστούν όλες οι ομάδες θα καθοριστεί σύμφωνα με την ατομική τους βαθμολογία στο Πρωτάθλημα του 2015. Σε περίπτωση ισοβαθμίας θα υπάρξει κλήρωση. 
 8. Το πρόγραμμα των αγώνων θα δημοσιευτεί το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 22/10/2015. 
 9. Οι τρείς πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας θα βραβευτούν κατά τα πρότυπα του Πρωταθλήματος (μετάλλια στις τρείς πρώτες θέσεις).
 10. Ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης kalamata Papadimitriou στους πρώτους της κάθε κατηγορίας θα προσφέρει τοπικά προϊόντα. 
 11. Οι ομάδες για να ξεχωρίζουν μεταξύ τους μπορούν να δηλώσουν μια ονομασία που θα ακολουθεί την ομάδα από την δήλωση συμμετοχής έως και τα τελικά αποτελέσματα. 
 12. Οι αθλητές που συνθέτουν μια ομάδα θα πρέπει να έχουν ομοιόμορφη εμφάνιση. (ίδιο χρώμα και σχέδιο μπλούζας).

 

Ο Διοργανωτής Σύλλογος το βράδυ του Σαββάτου 24/10 θα τιμήσει όλους τους αθλητές και συνοδούς που θα παρευρεθούν στους αγώνες παραθέτοντας γεύμα στο εστιατόριο Ακτή ΝΟΚ που είναι και χορηγός της Διοργάνωσης.

Το Ξενοδοχείο Πανόραμα Βέργα Καλαμάτας τηλ. 27210-41070 θα προσφέρει τα δίκλινα στην τιμή των 35€.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: KALAMATA PAPADIMITRIOU, Κ.ΒΕΛΛΗΣ Α.Ε. DIMO ELLAS, ΣΑΜΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, CORNER CAFE, ΕΛΑΤΟΣ, ΧΑΡΜΑ, ΠΑΤΙΣΤΑ, ΟΠΤΙΚΑ ΓΡΑΜΜΗ, ΚΑΥΚΑΣ, ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΛΥΜΠΕΡΗΣ, ΙΑΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΡΔΑΜΟΣ, ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΖΟΥΓΚΛΑ,

ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΑΣΟΣ,

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΑΝΤΙΤΥΡΟΝ, ΡΑΚΕΤΕΣ ΜΕΜ, ΜΠΑΡΜΡΙΖ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΑΝΤΖΗΣ , ENERGY GLUB, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΝ ΑΚΤΗ ΝΟΚ.

Οι αγώνες τελούνται υπό την εποπτεία της Α’ Ε.Σ.Α.Ξ. σύμφωνα με τον γενικό κανονισμό διοργάνωσης και διεξαγωγής αγώνων www.esax.gr και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α.

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Το Δ.Σ. της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.