Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Προκήρυξη 5ης Αγωνιστικής 5 & 6 Σεπτεμβρίου 2015

5ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ BEACH-RACKET

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ (Π.Σ.Α.Ξ.)

Η Α΄ Ένωση Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ.) προκηρύσσει την 5η αγωνιστική του 5ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2015 που θα διοργανώσει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Π.Σ.Α.Ξ.) στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2015.

1η επιλογή τοποθεσίας της διεξαγωγής της 5ης αγωνιστικής έχει ορισθεί ο αγωνιστικός χώρος παραπλεύρως του Beach-Bar Mojito που βρίσκεται στο 33ο χλμ Λεωφ. Σουνίου στην Λουμπάρδα της Αγίας Μαρίνας Αττικής.

Σε περίπτωση που η αρμόδια υπηρεσία στην οποία ανήκει ο παραπάνω χώρος δεν εγκρίνει το αίτημα του Π.Σ.Α.Ξ. για την τέλεση των αγώνων τότε ο τελικός του 5ου Πρωταθλήματος θα διεξαχθεί την ίδια ημερομηνία σε άλλο αθλητικό χώρο που ήδη έχει επιλεγεί εναλλακτικά για τον σκοπό αυτό.

Όροι συμμετοχής:

  1. Οι αγώνες είναι συλλογικοί, οι αθλητές θα πρέπει απαραιτήτως να προέρχονται από συλλόγους ενταγμένους στην Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. και να διαθέτουν απαραιτήτως δελτίο αθλητικής ιδιότητας (Δ.Α.Ι.) θεωρημένο από γιατρό για την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά.
  2. Οι σύλλογοι θα πρέπει να καταθέσουν ηλεκτρονικά την συμμετοχή των ομάδων τους το αργότερο μέχρι την Kυριακή 30 Αυγούστου 2015 με ηλεκτρονικό τρόπο στο email [email protected] μέσω της ειδικής φόρμας που θα τους αποσταλεί.
  3. Το δικαίωμα συμμετοχής (15€ ανά αθλητή) θα πρέπει να καταβληθεί στον Πρόεδρο του Π.Σ.Α..Ξ. κ. Γεώργιο Κοσμά (698 729 0069) πριν την έναρξη των αγώνων.
  4. Υπεύθυνος συμμετοχών και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Αγώνων κ. Κώστας Βαρδάκης (693 224 1599)

Οι αγώνες τελούνται υπό την εποπτεία της Α’ Ε.Σ.Α.Ξ. σύμφωνα με τον γενικό κανονισμό διοργάνωσης και διεξαγωγής αγώνων Beach-Racket www.esax.gr και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α.

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Το Δ.Σ. της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.