Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Δελτίο τύπου για Πλαταμώνα 8 - 9 Αυγούστου

8& 9 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015 ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ ΝΕΟΙ-ΠΟΡΟΙ

BEACH-BARVENUS

Ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ.Λ.) διοργάνωσε στις 8 & 9 Αυγούστου 2015 την 3η εξ’ αναβολής Αγωνιστική του 5ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2015 στην παραλία των Νέων Πόρων στον Πλαταμώνα

Ο αγωνιστικός χώρος, ένα κομμάτι από τα πολλά που διέθετε το Beach-Bar VENUS παραχωρήθηκε στον Α.Ο.Ξ. Λάρισας για τις ανάγκες της αγωνιστικής. Οι άνθρωποι του συλλόγου έφτιαξαν ένα πάρα πολύ όμορφο και ζεστό γήπεδο για τους αθλητές και τις αθλήτριες που έδωσαν το παρόν και σε αυτήν την αγωνιστική. Ο πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Λάρισας κ. ΣΗΦΗΣ ΤΟΥΡΜΟΥΣΟΓΛΟΥ. όπωςκαι όλα τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγουέκαναν τα πάντα για να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα σε αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο. Φρόντισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλους τους επισκέπτες (αθλητές –συνοδούς).

Στο αγωνιστικό μέρος και στην κατηγορία των μικτών Δυάδωνη ΦΑΙΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ και ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ του Πόρτο-Ράφτη με την πρώτη θέση που κατέλαβαν και με νέο ρεκόρ πόντων 484,30 έδειξαν πως αν συγκεντρωθούν μπορούν να ανεβάσουν τον πήχη της κατηγορίας τους πολύ ψηλά. Μια δεύτερη θέση στην 5η και τελευταία αγωνιστική τους αρκεί για να στεφτούν πρωταθλητές για το 2015. Στην 2η θέση η ΡΟΥΔΑΝΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ και ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ από το Pasarellas Club με σκορ 465,53πόντουςφτάνουν στους 36 βαθμούςτου πρωταθλήματος. Με μια πρώτη θέση στοντελικό και ένα στραβοπάτημα της ομάδας του Πόρτο-Ράφτη θα σηκώσουν την πρώτη τους κούπα. Στην Τρίτη θέση ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΤΣΟΛΑΡΙΔΟΥ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΡΟΧΛΙΑΔΗΣ από τοPasarellas Club με 416,91 πόντους. Μια ευχάριστη και πολλά υποσχόμενη συμμετοχή στις μικτές δυάδες ο 15χρονος ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ με την ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΖΗ φορώντας την φανέλα του Π.Σ.Α.Ξ. έφτασαν στην πρώτη τους επίσημη συμμετοχή τους 362,96 πόντους κερδίζοντας το χειροκρότημα και τον θαυμασμό όλων.

Στις Δυάδες Ανδρών στην πρώτη θέση η ομάδα της Αίγινας με τους ΑΡΓΥΡΗ ΜΠΟΤΣΗ και ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ με σκορ 430.26 δίκαια θα πανηγυρίσει στον τελικό τον πρώτο της τίτλοέχοντας ήδη 43 βαθμούς. Μια ομάδα που δούλεψεσκληρά και μεθοδικά αξίζει την μέγιστη διάκριση.Στην δεύτερη θέση ηομάδα του ΝΑ.Ο.Γ.Α. με σκορ 406,26 οι ΣΠΥΡΟΣ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ και ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΣΕΜΕΡΤΖΕΛΗΣ στην καλύτερη φετινή επίδοσή τους έδειξαν ότι μπορούν και ακόμα ψηλότερα. Η έκπληξη όμως της κατηγορίας ήρθε από μια ομάδα του Pasarellas Club που στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση πήραν το χάλκινο μετάλλιο της 3ης θέσης με ένα όμορφο παιχνίδι που τους απέφερε 389,89 πόντους ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΛΚΙΔΗΣ και ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΟΡΟΧΛΙΑΔΗΣ κρέμασανστον λαιμό τους το χάλκινο μετάλλιο.

Στην κατηγορία των Τετράδων Ανδρών η ομάδα της Λάρισας με τους ΜΗΝΑ ΜΑΡΑΓΚΟ, ΒΑΣΙΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΣΤΕΡΓΙΟ ΜΑΝΩΛΑ και ΦΑΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ σταθερά  στην πρώτη θέση με 1112.47 πόντους είναι πλέον πρωταθλητές και για το 2015 περιμένοντας τον τελικό για να πανηγυρίσουν τον τρίτο τους συνεχόμενο τίτλο αυτή την φορά με την φανέλα του Α.Ο.Ξ. Λάρισας. Στη δεύτερη θέση η ομάδα της Αίγινας με τους ΑΡΓΥΡΗ ΜΠΟΤΣΗ, ΚΩΣΤΑ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΘΑΝΑΣΗ ΝΟΜΙΚΟ και ΑΡΓΥΡΗ ΝΕΡΟΥΤΣΟ με 1061.64 πόντους. Η Τρίτη θέση ανήκει στην ομάδα του Πόρτο-Ράφτη με τους ΚΩΣΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ, ΝΙΚΟ ΗΣΙΑΓΙΟΓΛΟΥ, ΜΑΝΟ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟ και ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΣΙΣΗ που έφτασαν τους 1019,59 πόντους . Η βαθμολογία του πρωταθλήματος .Λάρισα 48 βαθμούς Αίγινα 30 βαθμούς, Πόρτο-Ράφτη και ΝΑ.Ο.Γ.Α. με 24 βαθμούς θα παλέψουν για την τρίτη θέση του 5ου πρωταθλήματος.

Στο διάλλειμα των αγώνων οι έφηβοι ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ και ΚΩΣΤΑΣ ΡΑΠΤΗΣ χειροκροτήθηκαν θερμά σε μια επίδειξη μονού που έδωσαν όπως επίσης και η γυναικεία τετράδα με τις ΚΩΝ/ΝΑ ΚΑΤΡΗ, ΦΑΙΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΥΘΥΜΙΑΔΟΥ και ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΖΗ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ και ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΡΟΖΗ οι Επιδιαιτητέςτων αγώνων.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ και ΣΤΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ χειριστές.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ στην μουσική επένδυση και στον ήχο .

Στο τέλος των αγώνων ο Πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Λάρισας κ. ΣΗΦΗΣ ΤΟΥΡΜΟΥΣΟΓΛΟΥ ευχαρίστησε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που έδωσαν το παρόν στην αγωνιστικήαυτή . Ευχαρίστησε επίσης τον ιδιοκτήτη του Beach-Bar VENUS κ. ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΟΓΙΑΝΝΗ για την παραχώρηση του αθλητικού χώρου καθώς και τους μεγάλους χορηγούς της διοργάνωσης της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Beach-Racket 2015 L.A. TRAVEL και ΥΠΟΔΟΜΗ Ε.Τ.Ε. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ.

O Πρόεδρος της Ά Ε.Σ.Α.Ξ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΣΜΑΣ στον σύντομο λόγο του ευχαρίστησε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που παρά τις οικονομικές τους δυσκολίες ταξίδεψαν στον Πλαταμώνα προκειμένου να αγωνιστούν στην 3η αγωνιστική τονίζοντας ιδιαίτερα πόσο σημαντική είναι η παρουσία νέων παιδιών στους αγώνες με αφορμή την συμμετοχή των δύο εφήβων στους αγώνες.

Οι προετοιμασίες για τον τελικό του 5ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος BEACH-RACKET 2015 που θα γίνει στην Αθήνα στις 5 & 6 Σεπτεμβρίου

ήδη έχουν ξεκινήσει προκειμένου το 5ο Πρωτάθλημα Beach-Racket να κλείσει την αγωνιστική χρονιά με την λαμπρότητα που του αξίζει.

 

Χορηγοί μιας ακόμα διοργάνωσης του 5ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος: TRETORN (μπάλες), VANAKIAS (μεταφορές), ΛΟΥΞ (αναψυκτικά), ΚΟΡΠΗ (νερά) , 5min doc (φωτογραφία), MΟΒΙCS (τεχνική υποστήριξη).

Οι αγώνες τελέστηκαν υπό την εποπτεία της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. και υπό την Αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.