Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Προκήρυξη 3ης εξ’ αναβολής Αγωνιστικής 8 & 9 Αυγούστου 2015

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Α.Ο.Ξ.Λ.)

Η Ά Ένωση Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ.) προκηρύσσει την 3η εξ αναβολής αγωνιστική του 5ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2015 που θα διοργανώσει ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας στις 8 και 9 Αυγούστου 2015.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον Πλαταμώνα στην παραλία των Νέων Πόρων. Ακριβή τοποθεσία Beach-Bar VENUS.

Όροι συμμετοχής :

  1. Οι αγώνες είναι συλλογικοί, οι αθλητές θα πρέπει απαραιτήτως να προέρχονται από συλλόγους ενταγμένους στην Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. και να διαθέτουν απαραιτήτως δελτίο αθλητικής ιδιότητας (Δ.Α.Ι.) θεωρημένο από γιατρό για την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά.
  2. Οι σύλλογοι θα πρέπει να καταθέσουν ηλεκτρονικά την συμμετοχή των ομάδων τους το αργότερο μέχρι την Κυριακή 2 Αυγούστου 2015 με ηλεκτρονικό τρόπο στο email [email protected] μέσω της ειδικής φόρμας που θα τους αποσταλεί.
  3. Το δικαίωμα συμμετοχής (15€ ανά αθλητή) θα καταβληθεί στον υπεύθυνο συμμετοχών του Ομίλου της Λάρισας κ. Λευτέρη Παπαθανασίου τηλ. 6975-571397.

Οργανωτική Επιτροπή αγώνων από τον Α.Ο.Ξ.Λ. ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Σήφης Τουρμούσογλου τηλ. 6939-565175.

Οι αγώνες τελούνται υπό την εποπτεία της Α’ Ε.Σ.Α.Ξ. σύμφωνα με τον γενικό κανονισμό διοργάνωσης και διεξαγωγής αγώνων www.esax.gr και υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α.

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Το Δ.Σ. της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.