Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2HΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 30 & 31 ΜΑΪΟΥ

Ο Όμιλος Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιάδας (Ο.Ρ.Κ.Α.) στις 30 και 31 Μαΐου 2015, διοργανώνει την 2η αγωνιστική του 5ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2015.
 
Η 2η αγωνιστική θα διεξαχθεί στην παραλία της Κουρούτας Αμαλιάδας στο Beach-Bar ΘΕΑ σε ένα γήπεδο στολίδι που έχει δημιουργήσει ο Ο.Ρ.Κ.Α. για τις ανάγκες της αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 
 
ΚΑΒΑΛΑ, ΛΑΡΙΣΑ, ΚΡΕΣΤΕΝΑ, ΚΟΥΡΟΥΤΑ, ΤΡΙΠΟΛΗ, ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ, ΚΙΑΤΟ, ΑΙΓΙΝΑ, ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ, ΓΑΛΑΖΙΑ-ΑΚΤΗ, PASARELLAS CLUB (ALIMOS) 11 σύλλογοι με 87 αθλητές και αθλήτριες πηγαίνουν στην Κουρούτα διεκδικώντας μια καλή θέση με τον αγώνα τους στη γενική κατάταξη.
 
9 Δυάδες Μικτές, 26 Δυάδες Ανδρών και 14 Τετράδες Ανδρών δίνουν το αγωνιστικό τους παρόν στην 2η αγωνιστική στην Ο.Ρ.Κ.Α. όπου θα προσφέρουν ένα υπέροχο αγωνιστικό θέαμα με πολύ μεγάλο συναγωνισμό σε όλες τις κατηγορίες. 
 
Το Σάββατο 30/5 θα αγωνιστούν οι Μικτές δυάδες αρχικά και στην συνέχεια οι Δυάδες ανδρών. Στο τέλος των αγώνων του Σαββάτου θα πραγματοποιηθούν οι απονομές στις τρεις πρώτες ομάδες της κάθε κατηγορίας. Την Κυριακή 31/5 θα αγωνιστούν οι τετράδες ανδρών όπου μετά το πέρας των αγώνων η 2η αγωνιστική θα κλείσει με τις απονομές των τριών καλύτερων τετράδων.
 
Ο νεοσύστατος Σύλλογος Ο.Ρ.Κ.Α. έχοντας κάνει μεγάλη προσπάθεια είναι σίγουρο ότι θα έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο στη διοργάνωση όσο και στο κομμάτι της φιλοξενίας των αθλητών και των συνοδών τους. 
 
Να τονίσουμε ότι οι επισκέπτες της Ηλείας μπορούν να επισκεφτούν την Αρχαία Ολυμπία ένα από τα μεγαλύτερα στάδια της αρχαιότητας και τη Διοργανώτρια Πόλη των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων την Ήλιδα.
 
Οι αγώνες ξεκινούν στις 11:00 το πρωί του Σάββατου και ολοκληρώνονται στις 19:30. Και την Κυριακή στις 11:00 το πρωί και ολοκληρώνονται στις 18:30.
 
Την εποπτεία των αγώνων έχει η Πρώτη Αθλητική Ένωση Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.) www.esax.gr.
 
Οι αγώνες τελούνται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.).
 
ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.