Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Επιστολή προς το Σύλλογο Χειμερινών Κολυμβητών Α΄ πλαζ Βούλας

Αθήνα, 13 Μαΐου 2015

ΘΕΜΑ: Άρνηση διοργάνωσης 1ης αγωνιστικής του 5ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2015.

Με την υπ’ αριθμ. 82 7/4/2015 επιστολή σας προς την Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. 24 ημέρες πριν την έναρξη του 5ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2015, αρνηθήκατε να αναλάβετε τη διοργάνωση της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος όπως είχαμε συμφωνήσει, με την ανυπόστατη δικαιολογία ότι το ηλεκτρονικό σύστημα βαθμολόγησης της Ε.Σ.Α.Ξ. είναι ακατάλληλο για τη δουλειά που προορίζεται, παρότι η ΕΝΩΣΗ είχε προβεί στη δημοσίευση, την εκτύπωση του προγράμματος διεξαγωγής του 5ουΠανελλήνιου Πρωταθλήματος 2015 σε αφίσες και κοινοποιήσει στην ΕΦΟΑ.

Επειδή η σχετική επιστολή σας δείχνει μια στάση απέναντι στην Ένωση την οποία δεν κατανοούμε θεωρώντας ότι οι λόγοι που προτάξατε δεν συνάδουν με τους σκοπούς της καταστατικής συνέλευσής μας που έγινε στις 7/12/14 στην Τρίπολη, την οποία ψήφισαν και οι 17 σύλλογοι όπου ένας εκ των οποίων είστε και εσείς.

Για τους παραπάνω λόγους το Δ.Σ. της Α΄ Ε.Σ.ΑΞ. στην συνεδρίαση της 12/5/15 αποφάσισε ομόφωνα την προσωρινή αναστολή της ιδιότητας του μέλους στην Ένωσή μας και σας παραπέμπει σύμφωνα με το καταστατικό στην πρώτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης (θα ενημερωθείτε εγγράφως) με το ερώτημα της διαγραφής, διαπιστώνοντας πως ο σύλλογός σας δεν είναι σε θέση να ακολουθήσει τις εξελίξεις του αθλήματος Beach – Racket έτσι όπως αυτές διαμορφώνονται από το σύνολο όλων των άλλων συλλόγων.

Για το Δ.Σ. της Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.

Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Κοσμάς
 
Ο Γενικός Γραμματέας
Κώστας Βαρδάκης