Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση Ε.Φ.Ο.Α.

Στις 7 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 10:30 πμ στο Habitat Hotel στο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση των εκπροσώπων των σωματείων – μελών της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.).

Το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α προσκάλεσε σε αυτήν την Γ.Σ. την Α΄ Ένωση Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας, καθώς το12ο Θέμα της ημερησίας διάταξης της Γ.Σ. ήταν η αποδοχή από την Γενική Συνέλευση τουBeach-Racketσταυπό καλλιέργεια αθλήματα της Ομοσπονδίας.

Την Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ. εκπροσώπησαν στην Γ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Γιώργος Κοσμάς , ο Γενικός Γραμματέας τηςΈνωσης κ. Κώστας Βαρδάκης και τομέλος του Δ.Σ.της Ένωσης κ. Γιώργος Στεφανίδης.

Ο Πρόεδρος της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρος Ζαννιάς, αφού μίλησε στο σώμα για τις δραστηριότητες του αθλήματος του Beach-Racket κάλεσε στο βήμα τον Aντιπρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής και Έφορο του Beach-Racket κ. Κώστα Γιακουμή, προκειμένουνα ενημερώσει το σώμα της Γενικής Συνέλευσης για την μέχρι τώρα πορεία του αθλήματος αλλά και για τις προοπτικές του. Τελειώνοντας την αναλυτική παρουσίαση των μέχρι τώρα ενεργειών που έχουν γίνει από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ο κ. Γιακουμής κάλεσε στο βήμα τους εκπροσώπους της Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ. κκ. Κοσμά, Βαρδάκη, Στεφανίδη οι οποίοιεμφανώς συγκινημένοι ευχαρίστησαν θερμά τους αντιπροσώπους των 110 περίπου σωματείων που συμμετείχαν στην Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας μας καθώς και το Δ.Σ. της Ε.Φ.Ο.Α. Έκαναν μια σύντομη παρουσίαση του αθλήματος και τηςπροσπάθειας γενικότερα.Τα μέλη τηςΓ.Σ. άκουσαν με ιδιαίτερη μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον τα όσα είπαν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Α΄ Ένωσης Ξυλορακέτας και στο τέλος εμφανώς ευχαριστημένοι χειροκρότησαν και ψήφισαν ομοφώνα την αποδοχή του αθλήματος στα υπό καλλιέργεια αθλήματα της Ομοσπονδίας.

Αρκετοί Πρόεδροι - εκπρόσωποι Σωματείων όπως από την Σαλαμίνα, την Κέρκυρα, το Κιλκίς αλλά και άλλοι, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον να εντάξουν και το Beach-Racketστις αθλητικές δραστηριότητες των Συλλόγων τους, πράγμα που θα αρχίσει να υλοποιείται από τον Γενικό Γραμματέα και τον έφορο αγωνιστικού της Ένωσης μας άμεσα.

To Δ.Σ. της Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ. νοιώθει την υποχρέωση να ευχαριστήσει τονΑντιπρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Α. καιΠρόεδρο του ΟμίλουΑντισφαίρισης Φιλοθέης κ. Παναγιώτη Πανόπουλο καθώς και τον έφορο αγωνιστικού της Ε.Φ.Ο.Α. κ Γιάννη Αθαναϊλίδη για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έδειξαν για τις ανάγκες τουςαθλήματός μας αλλά για την προθυμία τους νασυμβάλλουναποφασιστικά στην ανάπτυξή του. Επίσης πολλές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στην Πρόεδρο του Ομίλου Αντισφαίρισης Κιλκίς κ. Σοφία Ασίκη για την άριστη οργάνωση και φιλοξενία που απλόχερα μας πρόσφεραν.

 

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΣ Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ.