Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Μήνυμα επιτροπης Beach-Racket

Αγαπητοί μας συνάδελφοι,
 
Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 θα συγκεντρωθούμε στην Τρίπολη σε μια ιστορικής σημασίας συνέλευσης όπου όλοι οι σύλλογοι που ενδιαφερόμαστε για την καταξίωση της αγωνιστικής ξυλορακέτας θα συνευρεθούμε για να αποφασίσουμε την σύσταση της πρώτης Αθλητικής Ένωσης Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας που θα ενταχθεί επίσημα στην Ε.Φ.Ο.Α. υπογράφοντας το σχετικό καταστατικό της Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ. Στις 7 Δεκεμβρίου ημέρα ορόσημο για την ξυλορακέτα θα ξεκινήσουμε όλοι οι σύλλογοι μαζί και επίσημα με την λαμπρότητα που αρμόζει και με την παρουσία της Πολιτείας δια μέσου της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) τις εργασίες μας για να καταξιώσουμε στην συνείδηση του φίλαθλου κόσμου το πλέον δημοφιλές παράκτιο άθλημα το Beach-Racket.
 
Η Αθλητική Ένωση που θα προκύψει από αυτήν την συνέλευση αποτελεί την μέγιστη τιμή για τα ιδρυτικά της μέλη που πίστεψαν στο όραμα ενός νέου αθλήματος το οποίο βασίστηκε σε ένα παιχνίδι που για πολλές δεκαετίες κυριαρχεί στις ηλιόλουστες παραλίες της όμορφης πατρίδας μας.
 
Όλοι μαζί θα χτίσουμε τις βάσεις για το νέο άθλημα γιατί το οφείλουμε στους παλιούς αλλά και το χρωστάμε στους νέους!
 
Η συντονιστική επιτροπή του Beach-Racket ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν για επιτευχθεί το σημερινό αποτέλεσμα το οποίο μας επιτρέπει να κοιτάζουμε το μέλλον του αγαπημένου μας αθλήματός μας με αισιοδοξία.
 
Με αγάπη και εκτίμηση
 
Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ BEACH-RACKET: 
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΣΜΑΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΔΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΩΛΗΣ