Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Δελτίο Τύπου για τη πρώτη Γενική Συνέλευση Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας από όλη την Ελλάδα

Στις 7 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:30 το πρωΐ στο Αποστολοπούλιο πνευματικό κέντρο της Τρίπολης θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Γενική Συνέλευση Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας από όλη την Ελλάδα με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης την υπογραφή σύστασης της καταστατικής πράξης της πρώτης Αθλητικής Ένωσης Αντισφαίρησης Ξυλορακέτας.
 
Η 7η Δεκεμβρύου 2014 είναι μια ιστορικής σημασίας ημέρα για το άθλημα του «Beach-Racket» καθώς πρόσφατα το άθλημα εντάχθηκε στα υπό καλλιέργεια αθλήματα της Ε.Φ.Ο.Α. και οι σύλλογοι που εργάστηκαν για αυτόν το σκοπό εδώ και μια δεκαετία αποφασίζουν την ίδρυση της πρώτης Αθλητικής Ένωσης σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο αθλητικός νόμος 2725/1999.
 
Σε αυτήν την γενική συνέλευση η συντονιστική επιτροπή του Beach-Racket της Ε.Φ.Ο.Α. έχει προσκαλέσει εκτός από τους νόμιμους εκπρόσωπους των συλλόγων που θα συνυπογράψουν την συστατική πράξη ίδρυσης της ένωσης, τον πρόεδρο της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Σπύρο Ζανιά καθώς και τον αντιπρόεδρο της εθνικής επιτροπής της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Κώστα Γιακουμή προκειμένου να απευθύνουν χαιρετισμό στα μέλη της πρώτης Αθλητικής Ένωσης Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας. 
 
Ο τοπικός σύλλογος Ξυλορακέτας Κολοκοτρωναίων Τριπολιτσάς επιμελήθηκε για την φιλοξενία της Γ.Σ. καθώς και για την παραχώρηση του Αποστολοπούλιου πνευματικού κέντρου. Συμμετέχει δε ως ιδρυτικό μέλος στο πρώτο δευτεροβάθμιο όργανο του αθλήματος του Beach-Racket.
 
 
 
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ
BEACH-RACKET