Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Υποβολή προτάσεων εν όψει της αγωνιστικής χρονιάς 2015

 Προς τουσ συλλόγους του Beach-Racket.

Θέμα: Υποβολή προτάσεων εν όψει της αγωνιστικής χρονιάς 2015.

Αγαπητοί φίλοι,

Το Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Ξ. σας παρακαλεί να υποβάλετε σε ηλεκτρονική μορφή στο [email protected] τις προτάσεις σας που αφορούν την αγωνιστική χρονιά 2015 το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 31/10/2014. Τα θέματα που καλείστε να φέρετε προς συζήτηση και προς ψήφιση είναι όλα όσα αφορούν την λειτουργία του αθλήματος σύμφωνα με τα όσα παρατηρήσατε και διαπιστώσατε μέσα στο 2014 ότι χρήζουν αλλαγής, βελτίωσης, προσθήκης.

1. Διοργανώσεις: Διαθεσιμότητα εγκαταστάσεων συλλόγων - φιλοξενία αγώνων - αριθμός αγωνιστικών - είδος διοργάνωσης (Πρωτάθλημα - Κύπελλο - open - rising κ.λ.π.)

2. Κανονισμοί: Υποβολή προτάσεων για βελτίωση του γενικού κανονισμού. Α' Γενικός κανονισμός διοργάνωσης και διεξαγωγής αγώνων. Β' Κανονισμός Παιδίας.

3. Οικονομικά θέματα.

4. Προβολή, χορηγίες, διαφημίσεις, πανό, banners κλπ.

5. Διάφορα. 

Στη συνέχεια το Δ.Σ. θα επεξεργαστεί τις προτάσεις σας θα τις καταγράψει και θα τις κοινοποιήσει σε όλους τους ενδιαφερόμενους συλλόγους για να έχουν όλοι γνώση ποιος προτείνει και τι.

Το επόμενο βήμα είναι να κληθούν πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων και μετά από την σχετική διαβούλευση να ψηφίσουν αυτά που θα ισχύουν το 2015 στο Beach-Racket.

Η όλη διαδικασία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τις 20/11/2014 για να μπορέσουν στην συνέχεια σύλλογοι και αθλητές να αρχίσουν την αγωνιστική τους προετοιμασία και οι ληφθείσες αποφάσεις να επκυρωθούν από τη Γ.Σ. του Π.Σ.Α.Ξ. που θα πραγματοποιηθεί αρχές Δεκεμβρίου.

Με Αθλητικούς Χαιρετισμούς

το Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Ξ.