Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 4ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 23 & 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2014 - ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Π.Σ.Α.Ξ. προκηρύσσει την 4η Αγωνιστική του 4ο Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach-Racketπου θα διεξαχθεί στον Πλαταμώνα στην τοποθεσία Beach-Bar Καλαμάκι στις 23 & 24 Αυγούστου 2014. Συνδιοργανωτής ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ.Λ.)

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  1. Οι αγώνες είναι συλλογικοί και οι ομάδες που θα δηλωθούν θα πρέπει απαραιτήτως να προέρχονται από αναγνωρισμένο σύλλογο βάσει του άρθρου 7 του Κανονισμού του Beach-Racket, που έχει ήδη δώσει την αρχική λίστα των αθλητών του.
  2. Κόστος συμμετοχής ορίζεται σε 15 € ανά αθλητή, ποσό που πρέπει να καταβληθεί στον υπεύθυνο του Α.Ο.Ξ. Λάρισας κ. Σήφη Τουρμούσογλου τηλέφωνο επικοινωνίας 6988-702908.
  3. Καλούνται οι σύλλογοι, βάσει του άρθρου 6 §1 «περί διαδικασίας και όρων συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», να καταθέσουν την δήλωση των ομάδων τους μέσω της ειδικής φόρμας που μπορούν να βρουν εδώ το αργότερο μέχρι την Κυριακή 17 Αυγούστου 2014 και ώρα 12:00μμ. Για να είναι έγκυρες οι συμμετοχές πρέπει να αποσταλούν με το παραπάνω τρόπο μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία, με ηλεκτρονικό τρόπο στο email [email protected] και να έχουν συμπληρώσει το όνομα των αθλητών, το προπονητή, την υπογραφή και το τηλέφωνο του υπεύθυνου του συλλόγου.
  4. Όλοι οι αθλητές/τριες που θα λάβουν μέρος , βάσει του άρθρου 29 του γενικού κανονισμού πρέπει να διαθέτουν Δ.Α.Ι. (Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας), θεωρημένο από ιατρό για την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά.
  5. Οι αθλητές της ιδίας ομάδας θα πρέπει να υποχρεωτικά να φορούν μπλούζα ιδίου χρωματισμού και αποχρώσεως.
  6. Αν δεν συντρέχουν οι παραπάνω προϋποθέσεις οι ομάδες θα αποκλείονται από τους αγώνες.

Οι αγώνες τελούνται υπό την αιγίδα του Π.Σ.Α.Ξ. και σύμφωνα με τον γενικό κανονισμό διοργάνωσης και διεξαγωγής αγώνων www.psax.gr

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Π.Σ.Α.Ξ