Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Προκήρυξη 3ης αγωνιστικής 26 & 27 Ιουλίου 2014 - Κυπαρισσία

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Π.Σ.Α.Ξ. προκηρύσσει την 2η Αγωνιστική του 4ο Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach-Racketπου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Κυπαρισσίας (Α.Ο.Α.Ξ.Κ.) στη παραλία Αϊ Λαγούδη στην Κυπαρισσία στις 26 & 27 Ιουλίου 2014.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  1. Οι αγώνες είναι συλλογικοί και οι ομάδες που θα δηλωθούν θα πρέπει απαραιτήτως να προέρχονται από αναγνωρισμένο σύλλογο βάσει του άρθρου 7 του Κανονισμού του Beach-Racket, που έχει ήδη δώσει την αρχική λίστα των αθλητών του.
  2. Κόστος συμμετοχής ορίζεται σε 15 € ανά αθλητή, ποσό που πρέπει να καταβληθεί στον Γενικό Γραμματέα του Α.Ο.Α.Ξ.Κ. κ. Παναγιώτη Γκοτσόπουλο, τηλέφωνο επικοινωνίας 6948-537940.
  3. Καλούνται οι σύλλογοι, βάσει του άρθρου 6 §1 «περί διαδικασίας και όρων συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», να καταθέσουν την δήλωση των ομάδων τους μέσω της ειδικής φόρμας που μπορείτε να βρείτε εδώ το αργότερο μέχρι την Κυριακή 20 Ιουλίου 2014 και ώρα 12:00μμ. Για να είναι έγκυρες οι συμμετοχές πρέπει να αποσταλούν με το παραπάνω τρόπο μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία, με ηλεκτρονικό τρόπο στο email [email protected] και να έχουν συμπληρώσει το όνομα των αθλητών, το προπονητή, την υπογραφή και το τηλέφωνο του υπεύθυνου του συλλόγου.
  4. Όλοι οι αθλητές/τριες που θα λάβουν μέρος, βάσει του άρθρου 29 του γενικού κανονισμού πρέπει να διαθέτουν Δ.Α.Ι. (Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας), θεωρημένο από ιατρό για την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά.
  5. Οι αθλητές της ιδίας ομάδας θα πρέπει να υποχρεωτικά να φορούν μπλούζα ιδίου χρωματισμού και αποχρώσεως.
  6. Αν δεν συντρέχουν οι παραπάνω προϋποθέσεις οι ομάδες θα αποκλείονται από τους αγώνες.

Οι αγώνες τελούνται υπό την αιγίδα του Π.Σ.Α.Ξ. και σύμφωνα με τον γενικό κανονισμό διοργάνωσης και διεξαγωγής αγώνων www.psax.gr

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Π.Σ.Α.Ξ