Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Δελτίο τύπου για την 2η Αγωνιστική - 5 & 6 Ιουλίου 2014 - Κιάτο

Η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Beach-Racket στο Κιάτο ολοκληρώθηκε επιτυχώς με την συμμετοχή 8 δυάδων μικτών, 25 δυάδων ανδρών το Σάββατο 5/7 και 5 τετράδων μικτών, 14 τετράδων ανδρών την Κυριακή 6/7.

Στις δυάδες μικτές οι Κ.Αντωνόπουλος και Φ. Αποστολοπούλου του Πόρτο-Ράφτη απολαμβάνουν την μοναξιά της κορυφής στην βαθμολογία της κατηγορίας τους με μία ακόμη πρώτη θέση 429,30 πόντους. Στην δεύτερη θέση οι Φ. Νικολακόπουλος και Χ. Ευαγγελοπούλου από το Κιάτο ανέβασαν ακόμα περισσότερο την επίδοσή τους με 341,68 πόντους και ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας των δυάδων μικτών με τους Χ. Κουβαρά και Φ. Ζαγκλακούτη του Πόρτο- Ράφτη που τερμάτισαν τρίτοι με 325,73 πόντους.

Στις δυάδες ανδρών το ενδιαφέρον όλων κορυφώθηκε με τις πολύ μικρές διαφορές μεταξύ των θέσεων 1 έως 4. (2.32 πόντοι). Νίκη για τους Σ. Μουρελάτο και Α. Νερούτσο του ΝΑ.Ο.Γ. Α. με 334,32 πόντους. Ο,44 πόντους λιγότερους για την δεύτερη ομάδα της κατάταξης των Α. Μπότση και Π. Σεμερτζέλη 333,88 πόντους από την Αίγινα μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι. 0.68 πόντους λιγότερους από τους δεύτερους οι Γ. Μιχαλόπουλος και Κ. Πλατανίτης από τα Κρέστενα με 333,20 πόντους τρίτοι συμπληρώνουν τις ομάδες που ανέβηκαν στο βάθρο αφήνοντας στην τέταρτη θέση τους Κ. Καραμούζη και Κ. Στεφανή του Πόρτο- Ράφτη για μόλις 1,2 πόντους (332,00).

Στις μικτές τετράδες οι Φ. Ζαγκλακούτη, Φ. Αποστολοπούλου, Κ. Αντωνόπουλος και Χ. Κουβαράς του Πόρτο-Ράφτη με μία ακόμα πρώτη θέση 763,71 πόντους στην κατηγορία των μικτών τετράδων δεν φαίνεται να απειλούνται από καμία ομάδα για την ώρα. Δεύτερη θέση με 605,60 πόντους επίσης από το Πόρτο-Ράφτη οι Μ. Παπαζή, Ε. Κλίτσιου, Σ. Πλακιώτης και Κ. Καραμούζης. Την τριάδα συμπληρώνει ο ΝΑ.Ο.Γ.Α. των Κ. Κάτρη, Α. Τσολαρίδου, Σ. Μουρελάτο, Α. Νερούτσο. Παρά την μειωμένη απόδοση των τριών πρώτων ομάδων την σταθερή απόδοση της ομάδας του Κιάτο και την ανεβασμένη της ομάδας Τρίπολης αφήνουν τον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας αμετάβλητο.

Στις τετράδες ανδρών ο ΝΑ.Ο.Γ.Α. με τους Μ. Μαραγκό, Θ. Βούλγαρη, Α. Μανωλά και Β. Αποστολάκη κατέλαβαν την πρώτη θέση με 889,35 πόντους παρά το άγχος που δημιούργησε σε όλες τις τετράδες φαβορί, η ομάδα των Κρεστένων παίζοντας το πρωί και ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά. Τα Κρέστενα δεύτερα με 14,68 πόντους λιγότερους. Λ. Ζαχαρόπουλος, Γ. Μιχαλόπουλος, Κ. Πλατανίτης και Ι. Μυλωνάς έφτασαν τους 874,68 πόντους. Η Αίγινα συμπληρώνει την πρώτη τριάδα της κατάταξης τερματίζοντας στην τρίτη θέση με 775,91 πόντους.

Στον τομέα της οργάνωσης και φιλοξενίας ο Α.Ο.Ρ.Σ. Κιάτου φρόντισε να λειτουργούν όλα στην εντέλεια και όλοι είχαν να πουν μόνο καλά λόγια για τον Πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου. Αρωγός στις προσπάθειες του Α.Ο.Ρ.Σ. το Beach-Bar Carribean που παρείχε σημαντικές παροχές σε αγωνιζόμενους, θεατές και διοργανωτές.

Ο πρόεδρος του Π.Σ.Α.Ξ. κ. Γ. Κοσμάς έδωσε για μια ακόμα φορά το παρόν σε αγώνα πρωταθλήματος συγχαίροντας και ευχαριστώντας όλους τους συντελεστές της 2ης αγωνιστικής του 4ου Πρωταθλήματος Beach-Racket. Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν μετάλλια ο Αντιδήμαρχος Σικυώνος κ. Ιωάννης Σωτηρόπουλος καθώς και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αναστάσιος Λεονάρδος.

Ευχαριστούμε για μια ακόμα φορά τους χορηγούς του 4ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2014: ΡΑΚΕΤΑ «Το αγορι», TRETORN (μπάλες), VANAKIAS (μεταφορές παντός είδους), NESTLE (νερά Κορπή), Ε.Ν.ΑΚ. (Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία), 5min doc (φωτογραφία), MOBICS (Τεχνική υποστήριξη), contra.gr.( χορηγός επικοινωνίας) την ελληνική εταιρεία αναψυκτικών «λουξ» που έδωσε και αυτή με την σειρά της το παρόν στο άθλημα του Beach-Racket. 

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Π.Σ.Α.Ξ.