Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 5 & 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 - ΚΙΑΤΟ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Π.Σ.Α.Ξ. προκηρύσσει την 2η Αγωνιστική του 4ο Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach-Racketπου θα διεξαχθεί στον Αθλητικό Όμιλο Ρακέτας Σικυώνος Κιάτου Α.Ο.Σ.Ρ.στη παραλία Πευκιάς του κάτω Διμηνιού στις 5 & 6 Ιουλίου 2014.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  1. Οι αγώνες είναι συλλογικοί και οι ομάδες που θα δηλωθούν θα πρέπει απαραιτήτως να προέρχονται από αναγνωρισμένο σύλλογο βάσει του άρθρου 7 του Κανονισμού του Beach-Racket, που έχει ήδη δώσει την αρχική λίστα των αθλητών του.
  2. Κόστος συμμετοχής ορίζεται σε 15 € ανά αθλητή, ποσό που πρέπει να καταβληθεί στον Πρόεδρο του Α.Ο.Ρ.Σ. κ. Κων/νο Κελλάρη, τηλέφωνο επικοινωνίας 6977978607.
  3. Καλούνται οι σύλλογοι, βάσει του άρθρου 6 §1 «περί διαδικασίας και όρων συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», να καταθέσουν την δήλωση των ομάδων τους μέσω της ειδικής φόρμας που μπορούν να βρουν εδώ το αργότερο μέχρι την Κυριακή 29 Ιουνίου 2014 και ώρα 12:00μμ. Για να είναι έγκυρες οι συμμετοχές πρέπει να αποσταλούν με το παραπάνω τρόπο μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία, με ηλεκτρονικό τρόπο στο email [email protected] και να έχουν συμπληρώσει το όνομα των αθλητών, το προπονητή, την υπογραφή και το τηλέφωνο του υπεύθυνου του συλλόγου.
  4. Όλοι οι αθλητές/τριες που θα λάβουν μέρος, βάσει του άρθρου 29 του γενικού κανονισμού πρέπει να διαθέτουν Δ.Α.Ι. (Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας), θεωρημένο από ιατρό για την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά.
  5. Οι αθλητές της ιδίας ομάδας θα πρέπει να υποχρεωτικά να φορούν μπλούζα ιδίου χρωματισμού και αποχρώσεως.
  6. Αν δεν συντρέχουν οι παραπάνω προϋποθέσεις οι ομάδες θα αποκλείονται από τους αγώνες.

HOTELPAPPAS Σικυώνος 31 Κιάτο 27420-23358 ( 2,7 χλμ από γήπεδο)

HOTEL XYLOKASTRO Beach Παλ. Εθνική οδός Αθήνας –Πάτρας. 27430-61190 στο Μελίσσι. 4,5 χλμ από γήπεδο.

Οι αγώνες τελούνται υπό την αιγίδα του Π.Σ.Α.Ξ. και σύμφωνα με τον γενικό κανονισμό διοργάνωσης και διεξαγωγής αγώνων www.psax.gr

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Π.Σ.Α.Ξ