Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Δελτίο τύπου 1ης Αγωνιστικής 4ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος BEACH-RACKET 2014

Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Α.Ο.ΡΑ. Πόρτο-Ράφτη στις 14 & 15 Ιουνίου 2014 διεξήχθη επιτυχώς η 1η αγωνιστική του 4ου Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach-Racket με την συμμετοχή 53 ομάδων από 8 συλλόγους που έδωσαν το παρόν.

Στην κατηγορία των μικτών δυάδων οι πρωταθλητές του 2013 Κ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ & Φ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ του Πόρτο-Ράφτη δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης από καμία ομάδα κατακτώντας την πρώτη θέση με 420,28 πόντους. Στην δεύτερη θέση από το Πόρτο–Ράφτη Χ.ΚΟΥΒΑΡΑΣ & Φ. ΖΑΓΚΛΑΚΟΥΤΗ με 368,60 πόντους. Από τον σύλλογο του Κιάτο στην πρώτη τους εμφάνιση οι καλά προπονημένοι Φ.ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ & Χ.ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ κατέλαβαν την τρίτη θέση με 338,47 πόντους.

Στις ανδρικές δυάδες οι κυπελλούχοι του 2014 Σ. ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ & Α.ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ από τον ΝΑ.Ο.Γ.Α. στην κορυφή της κατάταξης με 344,21 πόντους. Κ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ & Σ.ΠΛΑΚΙΩΤΗΣ από το Πόρτο-Ράφτη δεύτεροι με 303,36 πόντους και με διαφορά ενός μόλις πόντου 302,37 η ομάδα από το Pasarellas Club των Γ.ΒΙΓΓΟΠΟΛΟΥ & Δ. ΜΑΥΡΟΥ στην τρίτη θέση.

Στις μικτές τετράδες το ένα –δυο από το Πόρτο–Ράφτη με τους Κ.ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ – Φ.ΖΑΓΚΛΑΚΟΥΤΗ-Χ.ΚΟΥΒΑΡΑ –Φ.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ πρώτους με 826,20 πόντους και τους Σ.ΠΛΑΚΙΩΤΗ-Μ.ΠΑΠΑΖΗ-Κ.ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ-Ε.ΚΛΙΤΣΙΟΥ στην δεύτερη θέση με 673,33 πόντους. Τρίτη μικτή τετράδα στην κατάταξη από τον ΝΑ.Ο.Γ.Α. Σ.ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ-Κ.ΚΑΤΡΗ-Α.ΝΕΡΟΥΤΣΟΣ-Α.ΤΣΟΛΑΡΙΔΟΥ με 570,65 πόντους.

Στην κατηγορία των ανδρικών τετράδων η διαφορά μεταξύ πρώτης και δεύτερης τετράδας ήταν 1,63 πόντους δηλαδή όσο αντιστοιχεί ένα καρφί των 83.5 χιλιομέτρων ή σε λίγο παραπάνω από μία πτώση. Οι πρωταθλητές του 2014 Σ.ΜΑΝΩΛΑΣ – Μ.ΜΑΡΑΓΚΟΣ – Φ.ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ - Β.ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ του ΝΑ.Ο.Γ.Α. ανέβηκαν με δυσκολία στην πρώτη θέση με 851,44 πόντους έναντι της δεύτερης τετράδας επίσης του ΝΑ.Ο.Γ.Α. αλλά και της κατάταξης με τους Σ.ΜΟΥΡΕΛΑΤΟ-Α.ΝΕΡΟΥΤΣΟ-Π.ΣΕΓΡΕΔΟ-Α.ΚΟΜΙΝΑΚΗ με 849,81 πόντους. Στην τρίτη θέση μετά από μια καλή εμφάνιση το Πόρτο-Ράφτη με τους Σ.ΠΛΑΚΙΩΤΗ-Χ.ΚΟΥΒΑΡΑ-Κ.ΚΑΡΑΜΟΥΖΗ-Κ.ΣΤΕΦΑΝΗ με 813,51 πόντους.

Ο Πρόεδρος του Α.Ο.ΡΑ. Πόρτο–Ράφτη κ. Α. Μητράκος καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου εργάστηκαν σκληρά και αρκετές ημέρες πριν τους αγώνες αλλά και κατά την διάρκεια αυτών ώστε να μην υπάρξει σε κανένα τομέα πρόβλημα. Οι κόποι τους ανταμείφτηκαν και εισέπραξαν τα εύσημα από όλους τους παρευρισκόμενους αγωνιζόμενους και μη για το όμορφο αποτέλεσμα και την ζεστή φιλοξενία. Ο πρόεδρος του Π.Σ.Α.Ξ. κ. Γ. Κοσμάς συνεχάρη στην τελετή λήξης όλους τους συντελεστές της 1ης Αγωνιστικής.

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους και βράβευσαν τους νικητές των κατηγοριών η Αντιδήμαρχος Μαρκοπούλου κ. Μαρία Κιμπέζη ο Δημοτικός σύμβουλος κ. Ιωάννης Πολίτης καθώς και ο κ. Ιωάννης Τσώλης μέλος του Πόρτο-Ράφτη και επί σειρά ετών στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το παρόν στο 4ο πανελλήνιο πρωτάθλημα έδωσαν και οι επίσημοι χορηγοί μας TRETORN (μπαλάκια), ΡΑΚΕΤΑ ΤΟ ΑΓΟΡΙ, VANAKIAS (μεταφορές παντός είδους), ΕΝΑΚ (Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία), NESTLE (νερά ΚΟΡΠΗ), 5 min doc (φωτογράφιση), Mobics, shirtaki ( διαφημιστικά), xyloraketa.gr, ploigos.gr, contra.gr.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ &ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Π.Σ.Α.Ξ.