Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Προκήρυξη 1ης Αγωνιστικής Πρωταθλήματος Beach-Racket 14 & 15 Ιουνίου 2014 - Πόρτο-Ράφτη

4ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ 2014

BEACH-RACKET 2014

 

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας Π.Σ.Α.Ξ. προκηρύσσει την 1η Αγωνιστική του 4ο Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach-Racket που θα διεξαχθεί στο σύλλογο του Α.Ο.ΡΑ. ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ, στη παραλία του Αγίου Σπυρίδωνα στις 14 & 15 Ιουνίου 2014.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  1. Οι αγώνες είναι συλλογικοί και οι ομάδες που θα δηλωθούν θα πρέπει απαραιτήτως να προέρχονται από αναγνωρισμένο σύλλογο βάσει του άρθρου 7 του Κανονισμού του Beach-Racket, που έχει ήδη δώσει την αρχική λίστα των αθλητών του.
  2. Κόστος συμμετοχής ορίζεται σε 15 € ανά αθλητή, ποσό που πρέπει να καταβληθεί στον υπεύθυνο συμμετοχών κ. Αθανάσιο Μάσβουλα, τηλέφωνο επικοινωνίας 6975067365.
  3. Καλούνται οι σύλλογοι, βάσει του άρθρου 6 §1 «περί διαδικασίας και όρων συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα», να καταθέσουν την δήλωση των ομάδων τους μέσω της ειδικής φόρμας που μπορείτε να βρείτε εδώ το αργότερο μέχρι την Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 και ώρα 12:00μμ. Για να είναι έγκυρες οι συμμετοχές πρέπει να αποσταλούν με το παραπάνω τρόπο μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία, με ηλεκτρονικό τρόπο στο email [email protected] και να έχουν συμπληρώσει το όνομα των αθλητών, το προπονητή, την υπογραφή και το τηλέφωνο του υπεύθυνου του συλλόγου.
  4. Όλοι οι αθλητές/τριες που θα λάβουν μέρος, βάσει του άρθρου 29 του γενικού κανονισμού πρέπει να διαθέτουν Δ.Α.Ι. (Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας), θεωρημένο από ιατρό για την τρέχουσα αγωνιστική χρονιά.
  5. Τα Δ.Α.Ι. θα πρέπει να κατατεθούν στην διοργανώτρια αρχή πριν τη διαδικασία της κλήρωσης της 1η αγωνιστικής που θα γίνει την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014 και ώρα 9:00μμ στα γραφεία του Π.Σ.Α.Ξ., όποιος επιθυμεί μπορεί να παραβρεθεί.
  6. Οι αθλητές της ιδίας ομάδας θα πρέπει να υποχρεωτικά να φορούν μπλούζα ιδίου χρωματισμού και αποχρώσεως.
  7. Αν δεν συντρέχουν οι παραπάνω προϋποθέσεις οι ομάδες αποκλείονται από τους αγώνες.

Οι αγώνες τελούνται υπό την αιγίδα του Π.Σ.Α.Ξ. και σύμφωνα με τον γενικό κανονισμό διοργάνωσης και διεξαγωγής αγώνων www.psax.gr

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ Π.Σ.Α.Ξ