Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Δελτίο τύπου για το κύπελλο Beach-Racket 2014

Η Διοργάνωση του κυπέλλου Ελλάδας στο Beach-Racket στην κατηγορία των δυάδων ανδρών ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στις εγκαταστάσεις του ΝΑ.Ο.Γ.Α. την Κυριακή 1η Ιουνίου. 16 ομάδες από 7 συλλόγους έδωσαν το παρόν σε μια πραγματικά σκληρή αναμέτρηση στην δύσκολη και απαιτητική κατηγορία των ανδρικών δυάδων. Μία κατηγορία που σε συνδυασμό με τα επαναληπτικά παιχνίδια των προημιτελικών, ημιτελικών και τελικών απαιτεί από τους αθλητές άριστη φυσική κατάσταση, υψηλή τεχνική, στρατηγική και καλή ψυχολογία για να ανταπεξέλθουν. Έπειτα από τρία δυνατά παιχνίδια (προκριματικά, προημιτελικά και ημιτελικά) στον τελικό του Κυπέλλου Beach-Racket 2014 συναντήθηκαν δυο από τις δυνατότερες ομάδες της διοργάνωσης. Σπύρος Μουρελάτος και Αργύρης Νερούτσος του ΝΑ.Ο.Γ.Α. αναδείχτηκαν κυπελλούχοι με top σκορ 346,28 πόντους με τους φιναλίστ Κώστα Αντωνόπουλο και Περικλή Σεμερτζέλη από τον Άλιμο να κάνουν 332,57 πόντους.

Πολύ καλή εμφάνιση από τους Μπαμπάτσικο και Αποστολάκη του ΝΑ.Ο.Γ.Α. με 326,77 πόντους. Διακρίθηκαν επίσης οι Μπότσης και Νομικός της Αίγινας με 296,23 πόντους, οι νέοι του Pasarelas Club Παππάς και Χαλκίδης με 247,05 πόντους Βιγγόπουλος και Μαύρος επίσης του Club 262,52 πόντους καθώς και οι αδελφοί Νικολακόπουλοι από το Κιάτο με 243,79 πόντους. Όλες οι ομάδες έπαιξαν κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω του δυνατού αέρα που επικρατούσε στο μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό προσφέροντας θέαμα και έντονο συναγωνισμό.

Ο πρόεδρος του ΝΑ.Ο.Γ.Α. κ. Χ. Κοντομάρκος καθώς και το Δ.Σ. έκαναν ότι μπορούσαν προκειμένου να φιλοξενήσουν τους αγώνες του Κυπέλλου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τα κατάφεραν.

Την απονομή των φιναλίστ του κυπέλλου της ομάδας του Αλίμου πραγματοποίησε ο κ. Ανδρέας Κωνσταντέλος μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Σαρωνικού. Και την απονομή στους νικητές και κυπελλούχους για το 2014 της ομάδας του ΝΑ.Ο.Γ.Α. πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Π.Σ.Α.Ξ. κ. Γεώργιος Κοσμάς.

Ο Π.Σ.Α.Ξ. ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της διοργάνωσης του Κυπέλου Beach-Racket 2014 : TRETORN (μπάλες), «ρακετα το αγόρι», Vanakias (μεταφορές), Contra.gr, NESTLE (νερά Κορπή), Shirtaki (διαφημιστικά) και την Ε.Ν.ΑΚ. (Ελληνική Ναυαγοσωστική Ακαδημία) για τις πολύτιμες υπηρεσίες της.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΟΙΚΙΝΩΝΙΑΣ Π.Σ.Α.Ξ.