Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Προκύρηξη αγώνων κυπέλλου Ελλάδας 2014

Θέμα: Διεξαγωγή αγώνων Κυπέλλου Ελλάδας στην κατηγορία δυάδες ανδρών στο Beach-Racket στις 31 Μαΐου & 1 Ιουνίου 2014

Αγαπητοί φίλοι,

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Γαλάζιας Ακτής ΝΑ.Ο.Γ.Α. σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Π.Σ.Α.Ξ.) προκηρύσσει αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδας στο Beach-Racket στις 31 Μαΐου & 1 Ιουνίου 2014 στην κατηγορία δυάδες ανδρών.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του ΝΑ.Ο.Γ.Α. στο 37ο χιλ. Αθηνών Σουνίου στην Γαλάζια Ακτή.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

  1. Οι αγώνες είναι συλλογικοί και οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει απαραιτήτως να προέρχονται από αναγνωρισμένο σύλλογο βάσει του άρθρου 7 του Κανονισμού του Beach-Racket.
  2. Κόστος συμμετοχής 15 € ανά αθλητή, ποσό που πρέπει να καταβληθεί στον πρόεδρο του ΝΑ.Ο.Γ.Α. κ. Χρήστο Κοντομάρκο (τηλ. 6977-993133) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 23 Μαΐου 2014.
  3. Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής για κάθε αθλητή να διαθέτει Δ.Α.Ι. θεωρημένο από ιατρό το οποίο θα πρέπει να κατατεθεί στον Π.Σ.Α.Ξ. το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 23 Μαΐου 2014.
  4. Οι σύλλογοι θα πρέπει να υποβάλουν την δήλωση των συμμετοχών των ομάδων τους ηλεκτρονικά στο email: [email protected] το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 23 Μαΐου 2014, συμπληρωμένη την ειδική φόρμα «ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥ» που θα βρούν εδώ.

Οι αθλητές της ιδίας ομάδας θα πρέπει να υποχρεωτικά να φορούν μπλούζα ιδίου χρωματισμού και αποχρώσεως.

Θα απονεμηθούν αναμνηστικά συμμετοχής σε όλους τους αθλητές που θα λάβουν μέρος. 

Στην κυπελλούχο ομάδα θα απονεμηθούν ειδικά μετάλλια με την ένδειξη «Κυπελλούχος Ελλάδας Beach-Racket 2014» καθώς και κύπελλο που θα προορίζεται για το σύλλογο που θα εκπροσωπούν.

Τρόπος διεξαγωγής αγώνων:

  1. Κυριακή 25 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του ΝΑ.Ο.Γ.Α. γίνεται κλήρωση όλων των ομάδων που έχουν και τις 4 προϋποθέσεις που περιγράφονται παραπάνω, για την σειρά που θα παίξουν στους προκριματικούς του Σαββάτου 31 Μαΐου.
  2. Σάββατο 31/5 Μετά την ολοκλήρωση όλων των προκριματικών οι πρώτες δεκαέξι δυάδες περνούν στην επόμενη φάση (προημιτελικά) όπου θα αγωνιστούν την Κυριακή 1/6 κατά τον εξής τρόπο :
  3. Οι δεκαέξι πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν κληρώνονται σε 8 ζευγάρια για την προημιτελική φάση της Κυριακής 1/6. Οι αγώνες για το κάθε ζευγάρι είναι συνεχόμενοι και νοκ άουτ. (ο νικητής σε κάθε ζευγάρι συνεχίζει στην επόμενη φάση και ο ηττημένος αποχωρεί.)
  4. Απο την προημιτελική φάση προκρίνονται οκτώ ομάδες οι οποίες κληρώνονται ξανά σε τέσσερα ζευγάρια για την ημιτελική φάση.
  5. Από την ημιτελική φάση προκύπτουν οι δύο ομάδες οι οποίες περνούν στην τελική φάση για να αναδειχτεί η κυπελλούχος ομάδα για το 2014.

Από την αρχή των προκριματικών αγώνων η σειρά των παιχνιδιών καθορίζεται αποκλειστικά και μόνο από την κλήρωση και καμία αλλαγή δεν θα μπορεί να γίνει στη σειρά αυτή.

Οι αγώνες τελούνται υπό την αιγίδα του Π.Σ.Α.Ξ. και σύμφωνα με τον γενικό κανονισμό διοργάνωσης και διεξαγωγής αγώνων www.psax.gr

 

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΤΟ Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Ξ.