Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 3ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH-RACKET 7 & 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΙΓΙΝΑ

Η 4η αγωνιστική διεξήχθη στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου στο νέο υπερσύγχρονο γήπεδο του Αθλητικού Ομίλου ξυλορακέτας Αίγινας (Α.Ο.Ξ.). Παρά την απρόσμενη βροχή του Σαββάτου που ανάγκασε τους διοργανωτές την αλλαγή του προγράμματος των αγώνων η 4η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Στις δυάδες ανδρών η υπόθεση τίτλος θα κριθεί στην 5η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος αφού η Βούλα με τους Μαραγκό και Βούλγαρη απέσπασε την πρώτη θέση με 343,72 πόντους και η ομάδα των Κρεστένων με τους Μιχαλόπουλο και Πλατανίτη την δεύτερη θέση με 335,93 πόντους. Έτσι οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του πρωταθλήματος με 38 βαθμούς περιμένοντας την τελευταία αγωνιστική να μάθουμε ποιοι θα είναι οι πρωταθλητές στην δύσκολη κατηγορία των ανδρικών δυάδων. Στην Τρίτη θέση και μετά από ένα όμορφο και δυνατό παιχνίδι οι Αλιβιζάτος και Κουβαράς του Πόρτο-Ράφτη με 300,01 πόντους.

Πρώτοι στις μικτές τετράδες οι Βούλγαρης, Μαραγκός, Μυρίλα και Αρεστή της Βούλας με 1060,36 πόντους αγκάλιασαν ( εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ) τον τίτλο του 2013 με μία καταπληκτική εμφάνιση που καταχειροκροτήθηκε από όλους. Στην δεύτερη θέση οι Αντωνόπουλος Κ., Αλιβιζάτος, Αποστολοπούλου και Παπαζή του Πόρτο-Ράφτη πάλεψαν μέχρι τέλους κατακτώντας την δεύτερη θέση με 945,34 πόντους. Στην πρώτη τριάδα στην παρθενική της εμφάνιση πλασάρεται μια νέα ομάδα της Κυπαρισσίας με τους Μπαριάμη, Κουσουρή, Παπανικολάου και Παπανικολάου με 509,92 πόνους.

Μικτές δυάδες οι Αντωνόπουλος και Αποστολοπούλου του Πόρτο–Ράφτη με την τέταρτη πρωτιά (524,14 πόντους) στο πρωτάθλημα απέδειξαν ότι είναι η κορυφαία μικτή δυάδα του πρωταθλήματος και δεν έχουν κάποιο λόγο να ανησυχούν για τον τίτλο. Η δεύτερη θέση στην γενική της 4ης αγωνιστικής ανήκει στην πολλά υποσχόμενη ομάδα του Πόρτο–Ράφτη με τους Κουβαρά και Ζακλακούτη που με 489,59 πόντους δηλώνουν ανταγωνιστικοί όσο ποτέ άλλοτε. Η τρίτη θέση ανήκει στην ομάδα της Βούλας με τους Μαραγκό και Σπυροπούλου με 461,89 πόντους.

Στις τετράδες ανδρών το αδιαφιλονίκητο φαβορί από την αρχή του πρωταθλήματος η ομάδας της Βούλας με τους Μανωλά, Μαραγκό, Βούλγαρη, Αποστολάκη και Γιαννάτο με μία ακόμη πρώτη θέση (765,29 πόντους)ετοιμάζονται να σηκώσουν την κούπα στην τελευταία αγωνιστική. Δύο ομάδες του Πόρτο–Ράφτη στην δεύτερη και Τρίτη θέση αντίστοιχα δείχνουν άμα θέλουν μπορούν να ανέβουν ψηλά. Βασιλακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Δρίτσας και Μάσβουλας με 747,48 πόντους δεύτεροι. Και Καραμούζης, Στεφανής, Πλάκιωτης και Τρεπεκλής με 733,4 πόντους τρίτοι.

Ο Πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Αίγινας κ. Γιώργος Κοσμάς απέδειξε για μια φορά ακόμα την αγάπη του και το ενδιαφέρον του για την καταξίωση του αθλήματος φιλοξενώντας με υποδειγματικό τρόπο την 4η αγωνιστική του 3ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2013

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος της Αίγινας κ. Σάκης Σακιώτης καθώς και ο Αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του δήμου κ. Φίλλιπος Τζίτζης βραβεύοντας τους πρώτους.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Π.Σ.Α.Ξ.