Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Προκήρυξη αγώνων 5ης αγωνιστικής, 3ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος BEACH-RACKET 2013

Αθήνα 9/9/2013
Αριθμ.πρωτ.61
ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΑΓΩΝΩΝ
3Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH-RACKET 2013.
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ 21 & 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΝΑ.Ο.Γ.Α. ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΑΚΤΗΣ

Παρακαλούνται οι σύλλογοι το αργότερο μέχρι την Κυριακή 15/9 να στείλουν ηλεκτρονικά στο [email protected] τις συμμετοχές των ομάδων τους που θα λάβουν μέρος στην 5η αγωνιστική του 3ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket στις 21 & 22 Σεπτεμβρίου στον ΝΑ.Ο.ΓΑ. Οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις του Ναυταθλητικού ομίλου στο 37,5 χιλ. Αθηνών Σουνίου.

Οι σύλλογοι στην ηλεκτρονική υποβολή συμμετοχής πέραν των ονομάτων ( όνομα ,επίθετο ) και αγωνίσματος (δυάδες ,τετράδες, μικτά κλπ.) να αναφέρουν σε ποια κατηγορία συμμετέχει η κάθε ομάδα (Α κατηγορία ομάδες πρωταθλήματος, ή Β κατηγορία ομάδων, ομάδες μιας αυτοτελούς συμμετοχής).

Δικαίωμα συμμετοχής 15 € ανά Αθλητή /Αθλήτρια. Οι υπεύθυνοι συμμετοχών κάθε συλλόγου να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Χρήστο Κοντομάρκο τηλ. 6977-993133 για τoν τρόπο με τον οποίο θα καταβληθεί το ποσό που αντιστοιχεί στον σύλλογό τους.

Σύμφωνα με τον κανονισμό όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να διαθέτουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας Δ.Α.Ι. που εκδίδεται από τον Π.Σ.Α.Ξ.

Το πρόγραμμα των αγώνων της 5ης αγωνιστικής θα κοινοποιηθεί το αργότερο μέχρι Τετάρτη 18/9 στα επίσημα site μας.

Οι αγώνες τελούνται υπό την Αιγίδα του Π.Σ.Α.Ξ. και σύμφωνα με τον γενικό κανονισμό διοργάνωσης και διεξαγωγής αγώνων.

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ.Α.Ξ.