Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Δελτίο Τύπου 4ης αγωνιστικής 3ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος BEACH-RACKET 7 & 8 Σεπτεμβρίου 2013, Αίγινα

Αθήνα 2/8/2013

Ο Αθλητικός Όμιλος ξυλορακέτας Προφήτης Ηλίας Πέρδικας (Α.Ο.Ξ.) φιλοδοξεί να φιλοξενήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως και πέρυσι, την 4η αγωνιστική του 3ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket. Η νέα του έδρα που βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο του Σαρωνικού 500m από το λιμάνι της Αίγινας στο υπερσύχρονο γήπεδο που φτιάχτηκε για το Beach-volley διαθέτει για τους αθλητές και τις αθλήτριες αποδυτήρια, μπάνια, WC, κυλικείο, αλλά και για τους διοργανωτές αγώνων, γραφεία επιδιαιτητών, κριτών, γραφεία συνεντεύξεων κλπ.

Από αγωνιστικής πλευράς στην κατηγορία των δυάδων ανδρών οι ομάδες των Κρεστένων και της Βούλας με 29 και 26 βαθμούς αντίστοιχα στο πρωτάθλημα θα τα δώσουν όλα για να κρατήσουν την ελπίδα του τίτλου ζωντανή, χωρίς να αποκλείονται και εκπλήξεις από ομάδες που ακολουθούν.

Στις μικτές τετράδες η νίκη για την ομάδα του Πόρτο–Ράφτη είναι μονόδρομος αν θέλει να ελπίζει στην τελευταία αγωνιστική για την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα της Βούλας όμως δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος και θα προσπαθήσει με μία πρωτιά ακόμα να καθαρίσει τον τίτλο σε αυτήν την αγωνιστική.

Ωστόσο και στις κατηγορίες των τετράδων ανδρών αλλά και των μικτών δυάδων αναμένεται να γίνουν δυνατά παιχνίδια με δεδομένο ότι όλες οι κορυφαίες ομάδες του Beach-Racket από τους συλλόγους Βούλας, Κρεστένων, Κυπαρισσίας, Καλαμάτας, Κιάτο, Αίγινας, Πόρτο-Ράφτη, δίνουν το παρόν στην 4η αγωνιστική στοχεύοντας ψηλά.

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Π.Σ.Α.Ξ.