Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 3ΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH-RACKET 16/17/18/ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013 ΚΡΕΣΤΕΝΑ

Η 3η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία στην παραλία του Κάτω Σαμικού. Κύριο χαρακτηριστικό ήταν ο έντονος συναγωνισμός στις κατηγορίες, των δυάδων ανδρών και των μικτών τετράδων. Στις δυάδες ανδρών οι Μιχαλόπουλος & Πλατανίτης του ομίλου των Κρεστένων κατάφεραν στα 5 τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα να πάρουν την πρώτη θέση με 286,52 πόντους κάτι που τους φέρνει πρώτους στην βαθμολογία του πρωταθλήματος με 29 βαθμούς έναντι των Βούλγαρη & Μαραγκό του ομίλου της Βούλας που κατέλαβαν την δεύτερη θέση με 283,83 πόντους και  βρίσκονται στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 26 βαθμούς. Στην τρίτη θέση της δύσκολης κατηγορίας των ανδρικών δυάδων μια νεανική ομάδα των Κρεστένων με τους Τσουραμάνη & Μυλωνά έφτασε τους 269,06 πόντους αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα της κατάμεστης εξέδρας.

Στις μικτές τετράδες νικήτρια η ομάδα του Πόρτο–Ράφτη με τους Αντωνόπουλο Κ., Αλιβιζάτο, Παπαζή & Αποστολοπούλου και με 856,67 πόντους καταφέρνουν να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι της διεκδίκηση του τίτλου με 30 βαθμούς μόλις τρείς βαθμούς πίσω από την ομάδα της Βούλας των Βούλγαρη, Μαραγκό, Μυρίλα & Αρεστή  που με 824,31 πόντους πήραν την δεύτερη θέση αλλά εξακολουθούν να προηγούνται στη βαθμολογία του πρωταθλήματος με 33 βαθμούς. Στην τρίτη θέση η ομάδα της Καλαμάτας των Πατσιλίβα, Κουλουλία, Λοϊζου & Ασιλιάν με 556,61 πόντους βρίσκονται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος με 21 βαθμούς.

Στις μικτές δυάδες οι Αντωνόπουλος Κ. & Αποστολοπούλου του Πόρτο–Ράφτη επιτυγχάνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους με 444,02 πόντους φτάνουν τους 36 βαθμούς στο πρωτάθλημα  μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την βαθμολογική απόσταση του πρωταθλήματος από τις υπόλοιπες ομάδες. Με 371,44 πόντους οι Βούλγαρης & Αρεστή της Βούλας κατέκτησαν την δεύτερη θέση και την τρίτη θέση η ομάδα του Πόρτο-Ράφτη με τον Κουβαρά και την Ζαγκλακούτη με 344,09 πόντους.

Στις τετράδες ανδρών η ομάδα της Βούλας με τους Μανωλά, Μαραγκό, Βούλγαρη & Αποστολάκη ανεβαίνουν για μια φορά ακόμα στο ψηλότερο σημείο του βάθρου των νικητών με 816,59 πόντους και με 36 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Η ομάδα των Κρεστένων των Ψευδό, Ζαχαρόπουλο, Μιχαλόπουλο & Πλατανίτη με 731,58 πόντους στην δεύτερη θέση ακολουθούν κατά πόδας και στην γενική βαθμολογία του πρωταθλήματος δεύτεροι με 27 βαθμούς. Οι Ράπτης, Σεμερτζέλης, Σεγρέδος & Μπότσης της Αίγινας στην τρίτη θέση με 694,17 πόντους και τρίτοι στο πρωτάθλημα με 21 βαθμούς.

Οι θεατές της τρίτης αγωνιστικής ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο κατακλύζοντας κυριολεκτικά όχι μόνο τις εξέδρες και τα καθίσματα που υπήρχαν για αυτό τον σκοπό αλλά μέρος του αγωνιστικού χώρου προκειμένου να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους Βeach-Racket  και δημιούργησαν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα χειροκροτώντας τις προσπάθειες των αθλητών.

Στον σύλλογο των Κρεστένων στον Πρόεδρο του κ. Νίκο Ψευδό και στα μέλη του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια που με υπεράνθρωπη προσπάθεια στην παραλία του Κάτω Σαμικού κατάφεραν να φτιάξουν από το τίποτα άριστες εγκαταστάσεις για την ορθή τέλεση των αγώνων της 3ης αγωνιστικής και να φιλοξενήσουν με τον καλύτερο τρόπο αθλητές και συνοδούς που ταξίδεψαν για τους αγώνες.

Στον Δήμο Ανδρίτσαινας Κρεστένων ένα πάρα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την παραχώρηση της μαθητικής εστίας για την διαμονή των αθλητών των συνοδών & των διοργανωτών.

Την διοργάνωση τίμησε με την παρουσία του και βράβευσε τους νικητές ο αξιότιμος Δήμαρχος Ανδρίτσαινας Κρεστένων κ. Σάκης Μπαλιούκος.

 

ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Π.Σ.Α.Ξ.