Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH-RACKET 2013

Αθήνα 4/8/2013
Αριθμ.πρωτ. 58

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

3Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BEACH-RACKET 2013

3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ Α.Ο.Π.&.Θ.Α.Α.ΚΡΕΣΤΕΝΑ 17 & 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Παρακαλούνται οι σύλλογοι το αργότερο μέχρι την Κυριακή 11/8 να στείλουν ηλεκτρονικά στο [email protected] τις συμμετοχές των ομάδων τους που θα λάβουν μέρος στην 3η αγωνιστική του 3ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket στις 17 & 18 Αυγούστου που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Κάτω Σαμικού στις εγκαταστάσεις του συνδιοργανωτή Αθλητικού Ομίλου Παράκτιων & Θαλάσσιων Αθλημάτων Ανδρίτσαινας Κρεστένων.

Οι σύλλογοι στην ηλεκτρονική υποβολή συμμετοχής πέραν των ονομάτων (όνομα, επίθετο) και αγωνίσματος ( δυάδες, τετράδες, μικτά κλπ.) να αναφέρουν σε ποια κατηγορία συμμετέχει η κάθε ομάδα (Α κατηγορία ομάδες πρωταθλήματος, ή Β κατηγορία ομάδων, ομάδες μιας αυτοτελούς συμμετοχής).

Δικαίωμα συμμετοχής 15 € ανά Αθλητή /Αθλήτρια. Οι υπεύθυνοι συμμετοχών κάθε συλλόγου να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Νίκο Ψευδό τηλ.6977918328 για τoν τρόπο με τον οποίο θα καταβληθεί το ποσό που αντιστοιχεί στον σύλλογό τους.

Σύμφωνα με τον κανονισμό όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να διαθέτουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας Δ.Α.Ι. που εκδίδεται από τον Π.Σ.Α.Ξ.

Το πρόγραμμα των αγώνων της 3ης αγωνιστικής θα κοινοποιηθεί την Τρίτη 13/8/2013.

Οι αγώνες τελούνται υπό την Αιγίδα του Π.Σ.Α.Ξ. και σύμφωνα με τον γενικό κανονισμό διοργάνωσης και διεξαγωγής αγώνων.

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Π.Σ.Α.Ξ.