Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Απάντηση σε επιστολή που αφορά την σύσκεψη των εκπρόσωπων της 3/2/2013

Αθήνα 5/2/2013
Αρ.Πρωτ: 48 ΚΒ
Προς τον
Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Ξυλορακέτας Προφήτης Ηλίας Πέρδικας Αίγινας (Α.Ο.Ξ.)
κ. Γεώργιο Κοσμά.

Αγαπητέ πρόεδρε,

Μετά το πέρας της ετήσιας σύσκεψης των εκπροσώπων των συλλόγων που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου με απόλυτη επιτυχία και με αφορμή την θερμή επιστολή που αποστείλατε προς όλους μας έχω να δηλώσω τα εξής:

Η προσπάθεια που καταβάλουμε όλοι για να αναπτύξουμε και να αναδείξουμε το αγαπημένο μας Beach-Racket ως το πιο δημοφιλές παράκτιο άθλημα στη χώρα μας δείχνει να πιάνει τόπο. Η παρουσία των εκπροσώπων δέκα συλλόγων από όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν και ο τρόπος συζήτησης και ψήφισης των άρθρων για την αναμόρφωση του Γενικού Κανονισμού το αποδεικνύει.

Ο συλλογικός, δημοκρατικός και διάφανος τρόπος λειτουργίας της άτυπης ομοσπονδία μας έχει συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό να μας περιβάλουν με εμπιστοσύνη και σεβασμό όλοι οι σύλλογοι μέλη καθώς σύλλογοι που δεν είναι μέλη μας.

Κύριε Πρόεδρε η παρουσία των ομάδων του Συλλόγου της Αίγινας (Α.Ο.Ξ.) στα δύο πανελλήνια πρωταθλήματα 2011-2012 προσέδωσε θέαμα και συναγωνισμό στον μέγιστο βαθμό . Στα 7 χρόνια της λειτουργίας του Π.Σ.Α.Ξ. με την ιδιότητα του ιδρυτικού μέλους που κατέχετε έχετε προσφέρει τα μέγιστα στον σύλλογο μας αλλά και στο άθλημα γενικότερα με τις ιδέες σας τις πράξεις σας αλλά και τα λόγια σας.

Εκ μέρους του Δ.Σ. θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για την οικονομική ενίσχυση του Α.Ο.Ξ. και εύχομαι και οι άλλοι σύλλογοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα σας. Επίσης θέλω να σας ευχαριστήσω για την διάθεση του επαγγελματικού σας χώρου για τις ανάγκες της σύσκεψης των εκπροσώπων των συλλόγων.

Με εκτίμηση

Κώστας Βαρδάκης
Πρόεδρος Π.Σ.Α.Ξ.