Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Σύσκεψη Εκπροσώπων Ομίλων

Προς
ΠΣΑΞ
κ. Κ. Βαρδάκη
Πρόεδρο

Αθήνα, 4/2/2013

ΘΕΜΑ: Σύσκεψη Εκπροσώπων Ομίλων

Κύριε Πρόεδρε,

Μετά τη χθεσινή οκτάωρη σύσκεψη των εκπροσώπων των συλλόγων – μελών του ΠΣΑΞ, αισθάνομαι σήμερα, να δώσω συγχαρητήρια για την άψογη διαδικασία μιας δύσκολης συνεδρίας λόγω της φύσης των θεμάτων, ήταν μια πολιτισμένη και δημιουργική συνεδρία από όλα τα μέλη που ψήφιζαν καθώς και από τα παριστάμενα άνευ ψήφου, τα οποία βοήθησαν εποικοδομητικά στις αλλαγές του κανονισμού μας, ήταν μια υψηλού επιπέδου συζήτηση από όλους τους παρευρισκόμενους.

Συγχαρητήρια σε όλους που συμμετείχαν!

Πρόεδρε, αυτά είναι τα αποτελέσματα της δουλειάς που έχει κάνει το Δ.Σ. του ΠΣΑΞ αυτά τα χρόνια, να είσαστε πάντα καλά, δυνατοί και γεροί να συνεχίσετε το έργο σας.

Εγώ πρόεδρέ μου, σήμερα αισθάνομαι πιο δυνατός να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε οτιδήποτε μου ζητηθεί για το όραμα που έχουμε όλοι μας, να γίνει άθλημα το BEACH-RACKET.

Σχετικά με το τουρνουά της Αίγινας, το πρωτάθλημα δεν σηκώνει και ΚΡΗΤΗ & ΑΙΓΙΝΑ, λόγω της κρίσης θα ήθελα φέτος να ξεκουραστώ, έχουμε υποχρέωση να πάμε όλοι στην ΚΡΗΤΗ και θα πάμε όλοι, θα γίνει ο καλύτερος αγώνας.

Επιπροσθέτως θέλω να δεσμευτώ ότι, αφού απέτυχε η εισήγησή μου για τη λαχειοφόρο η οποία θα ενίσχυε συνολικά όλους μας, ο ΑΟΞ Αίγινας θα διαθέσει το 20% των χορηγιών του 2013 και όχι λιγότερο των 500€ σαν έκτακτη ενίσχυση με αποκλειστικό σκοπό την αποπληρωμή της εναπομένουσας υποχρέωσης προς τη MOBICS.

Επίσης θέλω να χαιρετίσω τους εκπροσώπους του νεοσύστατου ομίλου BEACH-RACKET από το ΚΙΑΤΟ οι οποίοι παρακολούθησαν όλη την συνεδρίασή μας, τους εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους.

Τέλος να ευχαριστήσω τα έμπειρα μέλη μας στην αγωνιστική ρακέτα κ. κ. Δ. Αντωνόπουλο, Ν. Παπαδάκη, Κ. Λυμπέρη που με τις παρεμβάσεις τους συντέλεσαν και βοήθησαν εποικοδομητικά στην συζήτηση των άρθρων του κανονισμού, τον κ. Β. Τσέτσο Γεν. Δ/ντή της MOBICS για την ενημέρωσή μας πάνω στο σύστημα του ηλεκτρονικού συστήματος, μέτρησης και τις μελλοντικές του δυνατότητες και τέλος την γραμματέα μας κα Κωνσταντίνα Κάτρη για την υποστήριξη του συστήματος.

Σας εύχομαι, τόσο στο Δ.Σ. καθώς και σε σένα προσωπικά Πρόεδρε καλή υγεία και δύναμη για να συνεχίσετε το τεράστιο έργο σας.

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Κοσμάς
Πρόεδρος του Α.Ο.Ξ.