Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΟΞ ΑΙΓΙΝΑΣ

Αθήνα, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Αγαπητοί μου Ρακετίστες,

Με τη λήξη του πρωταθλήματος μας, ήθελα να απευθύνω δύο λόγια στους συντελεστές αυτού του όμορφου αθλήματος που παρουσιάσαμε όλοι μαζί το 2012.

Πρώτα από όλα θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στο Δ.Σ. του ΠΣΑΞ που διοργάνωσε ένα πρωτάθλημα κύρους με τα λίγα μέσα που διαθέτει, ένα άψογο, δίκαιο και συναρπαστικό από κάθε άποψη πρωτάθλημα. Έδωσαν και την ψυχή τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, μπράβο τους!!!

Να είστε σίγουροι αγαπητοί, Πρόεδρε και σύμβουλοι του ΠΣΑΞ πως είστε η κολόνα μας, δεν κάναμε λάθος που μας εκπροσωπείτε, σας εύχομαι υγεία και δύναμη για το επόμενο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια!

Δεύτερον, να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους συλλόγους που παρουσίασαν αυτές τις καταπληκτικές ομάδες και ιδιαιτέρως τους συλλόγους που παρουσίασαν τις νεανικές ομάδες που σημαίνει ότι δουλεύουν σε βάθος το άθλημά μας χωρίς να κοιτάνε μόνο τις πρώτες τους ομάδες. Εγώ διέκρινα ότι το επίπεδο της ρακέτας έχει ανέβει πάρα πολύ, διότι ο μέσος όρος ηλικίας των αθλητών έχει κατέβει υπερβολικά και αυτό ήταν το ζητούμενο για μένα προσωπικά, να έρθουν περισσότεροι νέοι παίκτες. Συγχαρητήρια!

Χαιρετίζω επίσης, τους νέους συλλόγους που ήρθαν κοντά μας τον Τρίτωνα από τη Καλαμάτα και τους Κολοκοτρωναίους από την Τρίπολη.

Επίσης, να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους συλλόγους που διοργάνωσαν άψογα τουρνουά, τα οποία θα τα «ζήλευαν» επαγγελματίες του είδους.\

Τέλος εύχομαι σε όλους ανεξαιρέτως που συμμετείχαν με οποιαδήποτε ιδιότητα, Καλό Χειμώνα, Υγεία και Δύναμη για να αντέξουμε την δύσκολη περίοδο που περνάμε.

 

Με ρακετικούς χαιρετισμούς,

 

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ

Πρόεδρος Α.Ο.Ξ.