Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Eυχαριστήρια επιστολή απο Π.Σ.Α.Ξ προς Α.Ο.Α.Ξ.Κ.

Αθήνα, 1 Αυγούστου 2012

Προς τον Α.Ο.Α.Ξ. Κυπαρισσίας

 

Αγαπητέ Πρόεδρε,

 

Στον  επίλογο της τρίτης αγωνιστικής που έγινε στον σύλλογο σας θέλω  να συμπληρώσω κάποια πράγματα που παρέλειψα να αναφέρω στην τελετή λήξης.

 Εκ’ μέρους του Δ.Σ. του Π.Σ.Α.Ξ. θέλω να διαβιβάσεις τις ευχαριστίες μας καθώς και τα συγχαρητήρια  σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Ο.Α.Ξ.Κ. τον Ηλία Συναδινό,  τον Κώστα Κτενά, τον Θανάση Μπενάρδο και  την Δήμητρα Κανελλάκη για την άψογη δουλειά που έκαναν προκειμένου να τελεστούν με απόλυτη επιτυχία  οι αγώνες της τρίτης αγωνιστικής του  πανελληνίου πρωταθλήματος  Beach-Racket.

Επίσης Πρόεδρε  θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σε ευχαριστήσω θερμά για την άριστη συνεργασία που είχαμε στο διήμερο των αγώνων καθώς  και για την φιλόξενη βραδιά που επιφυλάξατε σε όλους μας το Σάββατο.

Θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφερόμουν στον Παναγιώτη  Γκοτσόπουλο και στην Σοφία Δέδε που όπου και όταν  χρειάστηκε έδιναν το παρόν άμεσα και αποτελεσματικά. Θερμές ευχαριστίες και σε αυτούς.

Το ρεκόρ συμμετοχών 38 δυάδων και 18 τετράδων  που επετεύχθη σε μία αγωνιστική  ανήκει στο σύλλογο σας και δύσκολα θα καταρριφτεί.

 

ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ  ΣΑΣ !!!

 

Με εκτίμηση

Κώστας Βαρδάκης

Πρόεδρος Π.Σ.Α.Ξ.