Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Νέα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3ης Αγωνιστικής -ΣΤΟΜΙΟ Ν. Λαρίσης

Στις 28 και 29 Ιουλίου 2018 στη παραλία του ΣΤΟΜΙΟΥ του Ν. ΛΑΡΙΣΗΣ ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ. ΛΑΡΙΣΑΣ) διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την 3η αγωνιστική του 7ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2018. Συμμετείχαν 39 αθλητές και 6 αθλήτριες από όλη την επικράτεια σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που είχαν τεθεί από την Ε.Φ.Ο.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ από τις ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ της ΑΤΤΙΚΗΣ

Το Δ.Σ. της Α’ Ένωσης Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Α’ Ε.Σ.Α.Ξ.) και οι σύλλογοι- μέλη της που την απαρτίζουν, δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη σε όλους τους συμπατριώτες μας, που επλήγησαν από την φονική λαίλαπα των πυρκαγιών της Αττικής , πρώτα και κύρια στους ανθρώπους που έχασαν άδικα τους «δικούς» τους , στους ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους, στους ανθρώπους που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία και προσπαθούν να ξεπεράσουν τα σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα που τους δημιούργησε ό όλεθρος της πυρκαγιάς.

Δελτίο τύπου

Το Δ.Σ. της Α' Ε.Σ.Α.Ξ. εκφράζει την θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, καθώς και στο Μέλος Σύλλογό μας, του Κώστα Τριανταφύλλου από τα παλαιά και ενεργά μέλη του συλλόγου ΟΜ.ΧΕΙ.ΚΟ. Α' ΠΛΑΖ ΒΟΥΛΑΣ, είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ. προσφέροντας τις υπηρεσίες του διαχρονικά από διάφορες θέσεις. Έφυγε απροσδόκητα από την ζωή αφήνοντας κυριολεκτικά την τελευταία του πνοή, παίζοντας με την αγαπημένη του Ρακέτα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον έχει σκεπάσει.

Δελτίο τύπου 2ης αγωνιστικής

Στις 7 και 8 Ιουλίου 2018 στη παραλία της ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ (έμπροσθεν της επιχείρησης «ΘΕΑ» ), λουτρόπολη της ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ο Όμιλος Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιαδος (Ο.Ρ.Κ.Α.) διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την 2 η αγωνιστική του 7 ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2018. Συμμετείχαν 53 αθλητές και 8 αθλήτριες από όλη την επικράτεια σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που είχαν τεθεί από την Ε.Φ.Ο.Α. Προσέφεραν ένα συναρπαστικό θέαμα σε όσους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν της παραλίας της «ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ» το Σαββατοκύριακο. Διεξήχθησαν 36 παιχνίδια σε 3 κατηγορίες . Δυάδες ανδρών 17. Τετράδες ανδρών 11.

Δελτίο τύπου της 1ης αγωνιστικής του 7ου πρωταθλήματος 2018

Στις 16 και 17 Ιουνίου 2018 στις αθλητικές εγκαταστάσεις Ακτή «ΜΠΑΤΗΣ» στην πανέμορφη πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας ΚΑΒΑΛΑΣ (Ο.Α.Ξ.Κ) διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την 1 η αγωνιστική του 7 ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2018. Συμμετείχαν 36 αθλητές και 7 αθλήτριες από όλη την επικράτεια σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που είχαν τεθεί από την Ε.Φ.Ο.Α.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH-RACKET 2018

1. Η Α΄ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ (Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.) προκηρύσει την έναρξη του 7ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach-Racket  που θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΑΘΛΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Ε.Φ.Ο.Α.)

2. Το 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τέσσερις αγωνιστικές.

Ευχαριστήρια επιστολή για τη συμμετοχή στη δράση "Σχολικός Αθλητισμός"

Εδώ μπορείτε να δείτε την ευχαριστήρια επιστολή που έστειλε η Οργανωτική Επιτροπή Αθλητικών Σχολικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) για τη συμμετοχή στη δράση "Σχολικός Αθλητισμός".

Εδώ μπορείτε να δείτε την απαντητική επιστολή της Ά Ε.Σ.Α.Ξ.

 

Συμμετοχή Ξυλορακέτας στη δράση "Σχολικός Αθλητισμός" του Υπουργείου Παιδείας

Στην εβδομάδα που μας πέρασε , από 21/5 μέχρι και τις 25/5, η Α΄ΕΣΑΞ σε συνεργασία με την Δ' Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αθηνών, συμμετείχε στο αθλητικό πρόγραμμα "Σχολικός Αθλητισμός" του Υπουργείου Παιδείας, που σκοπό είχε τα παιδιά να γνωρίσουν και να ασχοληθούν βιωματικά σε κάποια από τα αθλήματα του προγράμματος, να αφήσουν κατά κάποιο τρόπο από τα χέρια τους, τα iphone, τα laptops κ.λ.π. και να ασχοληθούν με το βιωματικό αθλητικό παιχνίδι.

Προκήρυξη αγώνων Open - Χαλκίδα

Στα πλαίσια των προγραμματισμένων διοργανώσεων που αποφασίστηκαν από την Α΄Ε.Σ.Α.Ξ. ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ (Π.Σ.Α.Ξ.) διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Σεπτεμβρίου 2017 στην παραλία της Δροσιάς στην Χαλκίδα και συγκεκριμένα στο Beach-Bar « SABBIA» αγώνες BEACH-RACKET κατηγορίας OPEN.
Όροι συμμετοχής :
  • Δικαίωμα συμμετοχής 10 € το άτομο.
  • Ιατρική βεβαίωση (για όσους αγωνίζονται για πρώτη φορά εντός του 2017)
  • Ομοιόμορφη εμφάνιση ομάδων.
  • Δεκτοί όλοι οι αθλητές & αθλήτριες ανεξαρτήτως συλλόγων.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ open 1 & 2 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017

Στα πλαίσια των ανοιχτών διοργανώσεων κατηγορίας Open για το 2017 ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αντισφαίρισης Ξυλορακετας (Π.Σ.Α.Ξ.) διοργάνωσε την 1 & 2 Ιουλίου 2017 το δεύτερο κατά σειρά Open στο Pasarella Club.
 

Σελίδες