Α' ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ

e-mail: [email protected] - τηλ.: 210 7563170 - www.esax.gr

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ Ε.Φ.Ο.Α.

Νέα

Δελτίο Τύπου 1ης αγωνιστικής 2019 - ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ

Στις 8 και 9 Ιουνίου 2019 στις αθλητικές  εγκαταστάσεις του Α.Ο.ΡΑ. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ στη Παραλία του Αγ. Σπυρίδωνα ο σύλλογος  διοργάνωσε  με απόλυτη επιτυχία την 1η αγωνιστική του 8ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος  Beach-Racket  2019. Συμμετείχαν 62 αθλητές και 6 αθλήτριες  από7 συλλόγους αναγνωρισμένους όλης της επικράτειας  σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που είχαν τεθεί από την Ε.Φ.Ο.Α.  

Δελτίο Τύπου Αγώνων 4ης αγωνιστικής ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH RACKET 2018 στη ΒΑΡΗΣ-ΑΤΤΙΚΗΣ

Το Σάββατο 1η και την Κυριακή 2α Σεπτεμβρίου 2018, στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του YAVA fitnessCenter στη ΒΑΡΗ ΑΤΤΙΚΗΣ η Α’ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ (Α’ Ε.Σ.Α.Ξ.), διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την 4η αγωνιστική του 7ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2018.

Προκήρυξη 4ης αγωνιστικής 7ου πρωταθλήματος Beach Racket

Ημερομηνίες διεξαγωγής 01 & 02 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 3ης Αγωνιστικής -ΣΤΟΜΙΟ Ν. Λαρίσης

Στις 28 και 29 Ιουλίου 2018 στη παραλία του ΣΤΟΜΙΟΥ του Ν. ΛΑΡΙΣΗΣ ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ. ΛΑΡΙΣΑΣ) διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την 3η αγωνιστική του 7ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2018. Συμμετείχαν 39 αθλητές και 6 αθλήτριες από όλη την επικράτεια σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που είχαν τεθεί από την Ε.Φ.Ο.Α.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΛΗΓΕΝΤΩΝ από τις ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ της ΑΤΤΙΚΗΣ

Το Δ.Σ. της Α’ Ένωσης Συλλόγων Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας (Α’ Ε.Σ.Α.Ξ.) και οι σύλλογοι- μέλη της που την απαρτίζουν, δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη σε όλους τους συμπατριώτες μας, που επλήγησαν από την φονική λαίλαπα των πυρκαγιών της Αττικής , πρώτα και κύρια στους ανθρώπους που έχασαν άδικα τους «δικούς» τους , στους ανθρώπους που έχασαν τις περιουσίες τους, στους ανθρώπους που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία και προσπαθούν να ξεπεράσουν τα σωματικά και ψυχολογικά προβλήματα που τους δημιούργησε ό όλεθρος της πυρκαγιάς.

Δελτίο τύπου

Το Δ.Σ. της Α' Ε.Σ.Α.Ξ. εκφράζει την θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, καθώς και στο Μέλος Σύλλογό μας, του Κώστα Τριανταφύλλου από τα παλαιά και ενεργά μέλη του συλλόγου ΟΜ.ΧΕΙ.ΚΟ. Α' ΠΛΑΖ ΒΟΥΛΑΣ, είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ. προσφέροντας τις υπηρεσίες του διαχρονικά από διάφορες θέσεις. Έφυγε απροσδόκητα από την ζωή αφήνοντας κυριολεκτικά την τελευταία του πνοή, παίζοντας με την αγαπημένη του Ρακέτα στις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον έχει σκεπάσει.

Δελτίο τύπου 2ης αγωνιστικής

Στις 7 και 8 Ιουλίου 2018 στη παραλία της ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ (έμπροσθεν της επιχείρησης «ΘΕΑ» ), λουτρόπολη της ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ο Όμιλος Ρακετιστών Κουρούτας Αμαλιαδος (Ο.Ρ.Κ.Α.) διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την 2 η αγωνιστική του 7 ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2018. Συμμετείχαν 53 αθλητές και 8 αθλήτριες από όλη την επικράτεια σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που είχαν τεθεί από την Ε.Φ.Ο.Α. Προσέφεραν ένα συναρπαστικό θέαμα σε όσους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν της παραλίας της «ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ» το Σαββατοκύριακο. Διεξήχθησαν 36 παιχνίδια σε 3 κατηγορίες . Δυάδες ανδρών 17. Τετράδες ανδρών 11.

Δελτίο τύπου της 1ης αγωνιστικής του 7ου πρωταθλήματος 2018

Στις 16 και 17 Ιουνίου 2018 στις αθλητικές εγκαταστάσεις Ακτή «ΜΠΑΤΗΣ» στην πανέμορφη πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξυλορακέτας ΚΑΒΑΛΑΣ (Ο.Α.Ξ.Κ) διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την 1 η αγωνιστική του 7 ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach-Racket 2018. Συμμετείχαν 36 αθλητές και 7 αθλήτριες από όλη την επικράτεια σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που είχαν τεθεί από την Ε.Φ.Ο.Α.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 7ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH-RACKET 2018

1. Η Α΄ ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΞΥΛΟΡΑΚΕΤΑΣ (Α΄Ε.Σ.Α.Ξ.) προκηρύσει την έναρξη του 7ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach-Racket  που θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΑΘΛΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ (Ε.Φ.Ο.Α.)

2. Το 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε τέσσερις αγωνιστικές.

Σελίδες